Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri Olanda. Extrema dreaptă din Europa, la primul test al anului

Publicat:

Olandezii deschid miercuri seria alegerilor de mare risc din anul 2017, ce ar putea redesena peisajul politic european, comenteaza AFP. Alegatorii sunt chemati la urne pentru a-si alege cei 150 de membri ai , o cursa ce se anunta extrem de stransa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O criza a datoriilor ameninta Franta daca extrema dreapta preia guvernarea, potrivit ministrului francez al economiei

23:10, 11.06.2024 - Franta risca sa se confrunte cu o criza a datoriilor daca extrema dreapta ajunge la putere si isi aplica programul de guvernare, a declarat marti ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Rusia urmarește „cu atenție” creșterea partidelor de extrema dreapta din Europa, mai ales in Franța

14:21, 10.06.2024 - Kremlinul a declarat luni ca urmareste „cu atentie” ascensiunea partidelor de extrema dreapta, considerate adesea ca fiind mai favorabile Rusiei, in toata Europa, dar mai ales in Franta, in urma alegerilor pentru Parlamentul European, relateaza AFP.

Naționaliștii caștiga teren in Occident. Rezultate șoc in Austria și Germania

20:55, 09.06.2024 - Partidele naționaliste și de extrema dreapta domina in clasamentele provizorii din Germania și Austria. La nemți Uniunea Creștin-Democrata (CDU, centru-dreapta) se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar, in Germania, fiind urmata de partidul de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania…

Cum iși propun partidele de extrema dreapta in ascensiune sa remodeleze UE și ce șanse au. Avertismentul lui Macron

17:20, 07.06.2024 - In aceasta saptamana, partidele naționaliste de extrema dreapta par a fi pe cale sa obțina rezultate bune in alegerile din Europa, insa unda de șoc se va propaga intr-un ritm lent din cauza diviziunilor dintre aceste forțe politice, se arata intr-o analiza WSJ.

Extrema dreapta in Europa. Care sunt cele mai cunoscute figuri

18:50, 06.06.2024 - Extrema dreapta se afla in fruntea guvernelor in Italia, Ungaria și Slovacia. In alte state membre ale Uniunii Europene, aceasta mișcare politica participa și in coalițiile de guvernare in Finlanda și Olanda și sprijina guvernul din Suedia.

Femeile, tot mai atrase de extrema dreapta - 'Marine Le Pen a reușit sa-și fidelizeze electoratul feminin'

07:00, 22.04.2024 - In timp ce femeile voteaza acum la fel de mult, daca nu mai mult, decat barbații in Europa, Franța se remarca prin atracția extremei drepte pentru unele dintre ele, arata Anja Durovic, cercetator in științe politice, intr-un interviu pentru Le Monde, cu ocazia implinirii a 80 de ani de la dreptul de…

Extrema dreapta franceza promite ca va interzice purtarea valului islamic pe strada daca va caștiga alegerile prezidențiale

15:45, 07.04.2024 - Extrema dreapta franceza promite din nou ca va interzice valul islamic pe strada, daca va caștiga alegerile. O promisiune facuta și de Marine Le Pen și care a costat-o scump la alegerile prezidentiale din 2022, cand a pierdut in fața lui Emmanuel Macron.


Ce parere ai despre aceasta stire?