Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri în Pakistan soldate cu victime. Cel puţin o persoană a murit şi altele au fost rănite în timpul confruntărilor

Publicat:

, un ofiter de politie din districtul in care s-au petrecut violentele a dat vina pe sustinatorii partidului PTI (-e-Insaf). Acestia s-au lansat intr-un schimb de focuri cu sustinatorii partidului rival, secular, (ANP) din Swabi

PTI se asteapta sa castige controlul in aceasta provincie.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident intre un autobuz și o duba de transport marfa intre Rasnov si Predeal. O persoana a murit și alte trei au fost ranite

08:10, 28.05.2024 - Accident rutier s-a produs, marți,  pe DN 73 A, intre localitatile Rasnov si Predeal, județul Brașov, intre un autobuz in care se aflau 20 de persoane si o duba de transport marfa in care se afla doar șoferul, informeaza BizBrașov.„In urma accidentului au rezultat patru victime dintre care doua incarcerate.…

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Cel puțin 15 oi au murit dupa un incendiu puternic in localitatea Zarand! O persoana a suferit arsuri

18:20, 30.03.2024 - Cel puțin 15 oi au murit intr-un incendiu care a pornit in aceasta dupa amiaza in localitatea aradeana Zarand. Intervin pompierii militari ai Garzii de... The post Cel puțin 15 oi au murit dupa un incendiu puternic in localitatea Zarand! O persoana a suferit arsuri appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?