Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alan Garcia A MURIT: S-a împușcat în cap

Publicat:

Fostul presedinte peruan , in varsta de 69 de ani, a decedat miercuri dupa ce s-a impuscat in cap pentru a evita arestarea intr-o ancheta de coruptie, transmite presa locala, citand membri ai familiei, aflati la spitalul din Lima unde ex-presedintele a fost internat si supus unei operatii de urgenta, potrivit Reuters.

s-a impuscat miercuri dupa ce politia s-a prezentat la domiciliul sau din Lima pentru a-l aresta, informeaza agerpres.ro.

Citește și: Mega-lovitura pentru ! Va fi executat silit pentru o suma colosala

Transportat de urgenta

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul slovac Robert Fico, impuscat de mai multe ori intr-un atac armat dupa o sedinta de Guvern

18:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, in varsta de 59 de ani, a fost ranit intr-un atac armat, in urma unei sedinte de Guvern, miercuri, la Handlova, in regiunea Trencin, potrivit agentiei TASR, relateaza Reuters.

A murit miliardarul si filantropul Jim Simons. „Am castigat o multime de bani si i-am dat aproape pe toti”

16:10, 13.05.2024 - Investitorul miliardar James Simons, matematician si spargator de coduri din Razboiul Rece care a fondat unul dintre cele mai cunoscute si mai profitabile fonduri speculative din lume, Renaissance Technologies, a incetat din viata la varsta de 86 de ani, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO. Trei morți și mai mulți raniți dupa ce un autobuz a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg

18:30, 10.05.2024 - Trei pasageri ai unui autobuz au murit, iar alți șase sunt internați de urgența la spital, dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut de pe un pod și a ajuns in raul Moika, vineri, in orașul rus Sankt Petersburg, a anunțat departamentul local al Ministerului pentru Situații de Urgența, potrivit Reuters.…

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…

Mii de case risca sa fie inundate in Munții Ural in urma ruperii unui baraj. Autoritațile evacueaza populația

00:00, 06.04.2024 - Un baraj s-a rupt vineri in orasul Orsk, situat in Muntii Ural din Rusia, iar evacuarea populatiei este in curs de desfasurare, relateaza agenția de presa Reuters, preluata de News.ro.Potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgența, pana la 4.000 de case in care locuiesc 10.000 de locuitori dintr-o…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Urgența zero la Kremlin: S-a anunțat prima țara in care pleaca Putin dupa alegeri

20:15, 26.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va vizita Turcia si va purta discutii cu omologul turc Recep Tayyip Erdogan undeva dupa alegerile prezidentiale din 15-17 martie din Federatia Rusa, a informat luni Kremlinul, transmite Reuters. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca agendele…


Ce parere ai despre aceasta stire?