Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Al treilea incident la Londra. Poliția face apel la londonezi să fie precauți

Publicat:

Un al treilea incident a fost anunțat de Poliția Londoneza in zona Vauxhall din Londra. Poliția a facut apel la cetațeni sa fie precauți și sa acționeze cu mare atenție daca se intampla sa se gaseasca in zone cu pericol.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident fatal. Aspirat in turbina unui avion

10:40, 30.05.2024 - O persoana a murit dupa ce a fost trasa de curenți și a cazut intre paletele care se invarteau ale turbinei unui avion de pasageri care urma sa decoleze de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Aeronava operata de KLM se pregatea sa plece spre Billund, in Danemarca, potrivit B1Tv. „Un incident fatal…

Moment istoric la Londra: Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar

19:00, 04.05.2024 - Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi in Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obtine un al treilea mandat, au anuntat media britanice, dupa numararea tuturor voturilor, relateaza AFP si EFE, potrivit Agerpres.

Atac terorist sau rafuiala? Incident grav la metroul din Londra. Martorii spun ca mai mulți oameni au fost injunghiați

12:15, 30.04.2024 - Un incident grav a avut loc marți la metroul din Londra. Unii martorii spun ca mai mulți oameni au fost injunghiați intr-o stație. Zona a fost izolata și mai multe echipe de la Poliție și ambulanța au fost trimise in misiune.

Efectul Taylor Swift: Bar luat cu asalt

20:25, 22.04.2024 - Fanii cantaretei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, dupa ce localul a fost mentionat in noul album al cantaretei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, informeaza Reuters. Lily Bottomley, managera pentru evenimente si social media a pubului, a spus ca agitatia…

Panica pe aeroportul Heathrow din Londra! Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista

10:30, 07.04.2024 - Incident pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion Boeing s-a ciocnit cu o aeronava de la British Airways, la sol. Impactul nu a fost unul major, dar a creat panica in urma celor intamplate. Echipele tehnice ale celor doua companii urmeaza sa faca mai multe verificari.

Incident aviatic pe Aeroportul Heatrow din Londra! Doua avioane de pasageri, implicate

21:15, 06.04.2024 - Doua avioane au suferit avarii la nivelul aripilor dupa o coliziune la sol pe aeroportul londonez Heathrow, insa in urma acestui incident nu s au inregistrat victime sau intarzieri ale zborurilor, au declarat surse aeroportuare, citate de EFE si Agerpres.roO aeronava British Airways BA si un avion Virgin…

Incident la Aeroportul Heathrow din Londra: Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista VIDEO

21:00, 06.04.2024 - Aeroportul Heathrow din Londra a fost zguduit de un incident neașteptat ,sambata, cand doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista. Din fericire, din primele informații nu s-au raportat raniți in urma impactului.

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.


Ce parere ai despre aceasta stire?