Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Airbus a obţinut două contracte pentru a îmbunătăţi şi întreţine avioanele franceze A330 MRTT

Publicat:

Airbus a obtinut doua contracte pentru a imbunatati si intretine avioanele franceze A330 MRTT

Airbus a semnat doua contracte in valoare totala de 1,2 miliarde de euro pentru a oferi servicii de imbunatatire a capacitatilor si de asistenta in exploatare a flotei franceze de avioane A330 MRTT (), transmite Reuters, conform news.ro.

Cel mai mare producator de avioane din lume a declarat intr-un comunicat ca a incheiat acorduri cu a Armamentelor (DGA) si Directia de (DMAe) a Frantei.

”Suntem onorati sa contribuim…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul francez a intervenit pentru a salva firma de servicii IT Atos

07:56, 30.04.2024 - Ca parte a acordului, guvernul francez va achizitiona diviziile de calcul avansate, sisteme critice pentru misiune si produse de securitate cibernetica ale Atos, conform scrisorii de intentie trimise de statul francez in weekend. Oferta s-a bazat pe o evaluare orientativa a intreprinderii intre 700…

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Avioane de vanatoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah in estul Libanului

01:15, 18.04.2024 - Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri ca avioanele lor de vanatoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, in estul Libanului, potrivit Reuters, preluat de jurnalul.ro. Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri ca avioanele lor de vanatoare au lovit infrastructura Hezbollah…

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

Boeing platește compensații uriașe dupa ce avioanele 737 MAX 9 au fost ținute la sol din cauza defecțiunilor

09:55, 05.04.2024 - Alaska Air Group a anuntat joi ca Boeing a platit aproximativ 160 de milioane de dolari companiei aeriene, in primul trimestru, drept compensatie initiala pentru a impactul cauzat de blocarea temporara la sol a avioanelor 737 MAX 9, transmite Reuters, preluat de News.ro.

Franta iși repatriaza cetațenii din Haiti, țara aruncata in haos

21:25, 24.03.2024 - Franta organizeaza zboruri din Haiti pentru­ a-si ajuta cetatenii care doresc sa paraseasca aceasta tara din Caraibe, afectata de violente intre bande, a anuntat duminica Ministerul francez de Externe, transmite Reuters.Aproximativ 1.500 de cetateni francezi sunt inregistrati la ambasada Frantei…

Cumparari directe Constanta: Anything Construct SRL, fosta Duta Konstruct 2002 SRL, a obtinut, in doar doua zile, cinci contracte de la Primaria Cogealac (DOCUMENTE)

17:10, 14.03.2024 - Anything Construct SRL a castgat de la Primaria Comunei Cogealac, judetul Constanta cinci contracte. Atribuirea s a facut prin negociere directa. Anything Construct SRL fosta Duta Konstruct 2002 SRL este controlata de Mihai Cosmin Serb. Primaria Comunei Cogealac a atribuit, pe data de 12 si 13 martie…

Republica Ceha a obtinut finantarea pentru achizitia a 800.000 de obuze destinate armatei ucrainene

18:40, 07.03.2024 - Finantarea pentru achizitia din state terte a circa 800.000 de obuze care vor fi livrate Ucrainei este in prezent asigurata, a anuntat joi presedintele ceh Petr Pavel, potrivit agentiei CTK, scrie Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?