Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agricultorii, revoltați de scumpirea carburanților

Publicat:

Agricultorii, revoltați de scumpirea carburanțilorFoto : noi.mdSinteți de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice?- Da- Nu- Mi-e indiferentrezultatele sondajuluiProducatorii agricoli acuza Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica de faptul ca a admis neregulamentar majorarea prețurilor la motorina.


Reprezentanții Asociației „UniAgroProtect” s-au aratat indignați de faptul ca aceste majorari de prețuri nu au fost coordonate la nivelul ANRE, informeaza NOI.md.

Agricultorii sint nedumeriți de ultimele majorari de prețuri la motorina cu 60-80 bani. Pe data de…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Benzina continua sa se scumpeasca, iar motorina se va ieftini in Moldova

12:15, 21.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat joi, 21 martie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 22 martie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,40 lei/litru (+7 bani), iar al motorinei fara…

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…


Ce parere ai despre aceasta stire?