Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agricultorii, în IMPAS! Mai multe companii petroliere au MAJORAT prețul angro la motorină

Publicat:

Pretul angro al motorinei s-a majorat cu aproape 50 de bani. Presedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli, , a declarat ca scumpirile au fost operate la sfarsitul saptamanii trecute de catre mai multe companii petroliere din tara. Astfel, un litru de motorina a ajuns sa coste, in medie, 14 lei si 70 de bani. 

Pretul motorinei a fost majorat chiar daca nicio companie nu a informat pentru Reglementare in Energetica.

Agricultorii se plang ca s-au pomenit in impas dupa ce stocurile de carburanti au fost epuizate.

"Am fost la trei companii

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Pretul benzinei scade sub 26 de lei per litru: Și motorina, mai ieftina urmatoarele doua zile

12:15, 08.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele doua zile. Astfel, benzina va fi mai ieftina cu 10 bani, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?