Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AFIR – aplicație pentru produsele atestate la nivel național și european

Publicat:

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale susține producatorii romani și serviciile autentice, atestate la nivel național și european, prin intermediul CPAC – și Activitaților Certificate, aplicație unica in Romania, creata pentru telefonia mobila. La momentul lansarii aplicației CPAC, in 2018, aceasta includea 230 de producatori și 753 de produse listate. Pana in prezent numarul lor a crescut considerabil și acum sunt inscriși in CPAC 957 de producatori și 2.883 de produse. Cea mai mare creștere o reprezinta produsul montan, de la 36 in anul 2018, la 1.906 in acest moment.…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldeilfov.ro…  

Sursa articol: jurnaluldeilfov.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suma fabuloasa stransa la Pilonul 2 de pensii. Chiar și așa, romanii nu vor putea primi lunar banii, la pensionare

12:21, 25.04.2024 - Pilonul II de pensii din Romania difera de pensia de stat intr-un mod care nu ii avantajeaza neaparat pe romani. Plata banilor stranși se face fie deodata, fie in plați eșalonate care se termina dupa 5 ani. Experții spun ca este nevoie de o lege care sa asigure plați mai mici pentru mai mult timp.Totalul…

ANSVSA: De luni poate incepe sacrificarea mieilor pentru Paște

20:21, 19.04.2024 - Conform Autoritații Sanitar Veterinara, sacrificarea mieilor pentru Paște se poate realiza in unitati de abatorizare autorizate sau in spatii amenajate temporar in conditiile legii numai in perioada 22 aprilie – 3 mai 2024. ANSVSA urmarește respectarea conditiilor sanitare veterinare si pentru siguranta…

Produsul alimentar care i-a dat gata pe straini. E pe primul loc in preferintele culinare, costa putin si e delicios

08:55, 05.04.2024 - Produsul alimentar adorat de straini. Se afla pe primul loc in preferintele culinare și costa destul de puțin. Iata ce prefera strainii sa cumpere cel mai des din supermarketurile din Romania! Produsul traditional romanesc care i-a dat gata pe straini Produsele traditionale romanesti sunt la mare cautare…

Salata, roșiile și mararul din serele din sudul țarii sunt pline de pesticide și ne expun la cancer și leucemie. Raport ingrijorator

12:25, 13.03.2024 - Experții fitosanitari au analizat peste 1300 de probe de legume din Romania și au gasit in peste 40% dintre ele urme de substanțe periculoase, o cifra dubla fața de anul anterior. Cele mai periculoase sunt mararul, salata și roșiile.

Asociația Grupul de Acțiune Local Țara Vrancei a dat startul implementarii proiectului de cooperare ” CONTUR – COoperare Naționala pentru TUrism Rural”!

00:10, 12.03.2024 - Programul National de Dezvoltare Rurala este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltarii Rurale. PNDR este finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. Asociația Grupul…

Guvernul a stabilit valoarea despagubirilor acordate proprietarilor de animale afectați de pesta porcina

08:55, 29.02.2024 - Guvernul a adoptat, miercuri, hotararea privind metodologia de stabilire a preturilor cu privire la despagubirile acordate proprietarilor de animale pentru pagube suferite ca urmare a masurilor impuse cu ocazia confirmarii pestei porcine africane si a compensatiilor financiare pentru cheltuielile suplimentare…

Guvernul a adoptat o hotarare care stabileste preturile privind despagubirile acordate proprietarilor de animale pentru pagubele suferite din cauza Pestei Porcine Africane

16:55, 28.02.2024 - Actul normativ prevede acordarea de despagubiri, conform prevederilor art. 1 si 2 din anexa nr.5 la Legea nr. 122/2023 privind exploatatiile de crestere a porcinelor si combaterea pestei porcine africane in Romania, pentru exploatatiile prevazute in anexa nr. 1 la Legea nr. 122/2023, respectiv proprietarilor…

Toma Dinu, decanul FAMDR: ”Terenurile agricole au ajuns la straini”

19:05, 27.02.2024 - Pentru ca, in anii trecuți,  terenurile agricole au fost vandute catre straini, fermierilor romani le-a fost mai greu sa se organizeze. Dar, astazi, fermele  arata cu totul și cu totul altfel decat acum 20 de ani de zile. Nu prea mai gasim tractoare 650. Nu ca n ar fi fost bune, dar sunt depașite. ”Din…


Ce parere ai despre aceasta stire?