Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afinele trateaza diabeztul zaharat si bolile rinichilor

Publicat:

Cercetarile mai vechi sau mai noi au concluzionat ca persoanele care mananca fructe si legume inchise la culoare, aproape negre, sunt ferite de grave probleme de sanatate, cum ar fi bolile hepatice, cancerul, anemia, osteoporoza, afectiunile cardiace sau degenerative, precum maladia Alzheimer.


Asta, deoarece aceste fructe sunt foarte bogate in vitamina C si grupul de vitamine B cu efect antiinflamator, antiimbatranire, antidiabetic si care, impreuna, actioneaza ca un adevarat scut impotriva cancerului.


Afinul, un arbust nu prea inalt care creste in zonele montane,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret din cafeaua de dimineața care te va ajuta sa slabești de la o zi la alta

00:05, 21.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit un secret ascuns in cafeaua de dimineața, care are puterea de a ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Din ce in ce mai multe studii au demonstrat ca adaugand un anumit ingredient in cafeaua de dimineața, rata metabolismului poate crește dramatic.Cafeaua este unul…

Cum influenteaza schimbarile climatice transmiterea bolilor? Cercetarile recente dezvaluie legaturile complexe

21:10, 12.05.2024 - Planeta noastra devenita mai calda, mai poluata si mai neospitaliera s a schimbat sub efectele activitatii umane si, in acest mediu nou, bolile infectioase prolifereaza, informeaza AFP.Studii recente au dezvaluit consecinte complexe ale schimbarilor climatice provocate de activitatile antropice, cu…

Cercetatorul care a șocat lumea modificand genetic, in secret, 3 copii și-a reluat cercetarile. Spune ca e „mandru” de ce a facut

17:55, 01.04.2024 - Cercetatorul chinez care a ajuns la inchisoare pentru rolul sau in crearea primilor copii modificați genetic din lume spune ca s-a intors in laborator, pentru a face cercetari legate de tratamentul bolii Alzheimer și al altor boli genetice, relateaza The Guardian.

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la nivel global

06:55, 17.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum sunt demențele de tipul Alzheimer, dar și migrenele sau consecințele unui accident vascular cerebral,  reprezinta principala cauza a problemelor de sanatate la nivel global. Bolile sistemului nervos au reprezentat tema unui studiu publicat recent in revista…

Bolile neurologice, principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate (studiu)

12:30, 15.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum ar fi dementa de tip Alzheimer, migrenele sau consecintele unui accident vascular cerebral, reprezinta in prezent principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate, potrivit unui vast studiu publicat vineri, informeaza AFP, relateaza Agerpres. Conform…

Top 3 alimente care iți stimuleaza creierul. Sunt recomandate inaintea unui examen sau efort intelectual

10:35, 13.03.2024 - Iata trei dintre cele mai importante alimente care stimuleaza creierul și nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:1. Peștele grasPeștii grași, precum somonul, macroul și sardinele, sunt extrem de bogați in acizi grași omega-3. Acești acizi grași sunt esențiali pentru funcționarea optima a creierului,…

Top 3 alimente care iți stimuleaza creierul. Sunt recomandate inaintea unui examen sau efort intelectual

10:30, 12.03.2024 - Iata trei dintre cele mai importante alimente care stimuleaza creierul și nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:1. Peștele grasPeștii grași, precum somonul, macroul și sardinele, sunt extrem de bogați in acizi grași omega-3. Acești acizi grași sunt esențiali pentru funcționarea optima a creierului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?