Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afecțiunea ciudată care îi chinuie pe pacienții cu long COVID. Cum se manifestă: Unii nu se pot recunoaște în oglindă

Publicat:

Cateva simptome ciudate, printre care și orbirea faciala, au fost raportate de mai multe persoane cercetatorilor de la , in cadrul unui studiu. Pacienții au spus ca au avut probleme in identificarea fețelor dupa infecție.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru prima data, AstraZeneca recunoaște: „Vaccinul anti-Covid poate provoca tromboze rare"

09:15, 02.05.2024 - Compania biofarmaceutica internaționala AstraZeneca a recunoscut pentru prima data ca unul dintre efectele secundare ale vaccinului sau impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS), scrie "The Telegraph", citand documente judecatorești, scrie hotnews.ro .

Pandemia a trecut, „sechelele” raman! AstraZeneca recunoaște ca vaccinul sau are un efect secundar grav

09:00, 02.05.2024 - AstraZeneca a recunoscut pentru prima data ca unul dintre efectele secundare ale vaccinului sau impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS). Producatorul de medicamente a fost dat in judecata in cadrul unei acțiuni colective in legatura cu afirmațiile, potrivit carora…

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID-19 au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie

18:15, 26.04.2024 - In timpul pandemiei de COVID-19 s-a inregistrat o utilizare excesiva a antibioticelor in cazul pacientilor spitalizati, ceea ce ar fi putut exacerba o raspandire „tacuta” a rezistentei la antimicrobiene (RAM).

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie (OMS)

14:45, 26.04.2024 - Utilizarea excesiva a antibioticelor in pandemie a exacerbat rezistenta la antimicrobiene atrage atenția OMS care arata ca ca 75% dintre pacientii spitalizati cu COVID-19 au primit astfel de medicamente, deși in 8% dintre cazuri erau necesare.

Tinerii, tot mai afectati de bolile specifice varstnicilor. Cum poți recunoaște afecțiunea grava devenita inamicul neașteptat

16:30, 23.03.2024 - Daca in urma cu zece ani doar 5% dintre accidentele vasculare cerebrale care ajungeau la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi erau inregistrate in randul tinerilor, la ora actuala, mai mult de 15% dintre cei care sufera un AVC sunt persoane cu varsta pana in 50 de ani.

Afecțiunea ciudata de care sufera Jador. Mai puțin de 1% dintre oameni au aceasta problema

19:30, 19.03.2024 - Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din Romania, apreciat atat pentru talentul sau, dar și pentru sinceritatea de care da mereu dovada. Recent, manelistul a recunoscut ca sufera de o afecțiune grea, care ii da mari batai de cap. Despre ce problema este vorba și cum se manifesta. Jador, adevarul…

Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Floreasca despre infarctul la pacienții tineri: „ Este o legenda care a fost propulsata mai mult in media”

13:10, 09.02.2024 - Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din București, dr. Horațiu Moldovan, susține ca este un mit faptul ca infarctul miocardic apare tot mai des la pacienti tineri. Afecțiunea apare mai mult in randul persoanelor in varsta, susține medicul.

Rezultat promitator al unui studiu clinic efectuat de Eli Lilly pentru tratamentul cu tirzepatida al bolii ficatului gras

08:55, 07.02.2024 - Rezultatele studiului se adauga la o lista lunga de beneficii potentiale pentru sanatate ale tratamentului, cunoscut sub numele de tirzepatida, pe langa faptul ca ajuta pacientii sa scape de kilograme semnificative si sa regleze glicemia, sub numele de marca ale medicamentului, Zepbound si, respectiv,…


Ce parere ai despre aceasta stire?