Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana şi Valentin, câştigătorii de la "Mireasă", au dezvăluit când vor avea un copil

Publicat:

Valentin si Adriana de la "Mireasa pentru fiul meu" se pregatesc de nunta, dar si pentru un bebelus. Daca nunta va fi in luna noiembrie, copilul "este programat" peste un an-doi, atunci cand familia Turcuman spera sa se mute la casa ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a calatorit peste 20 ore pentru a-i fi alaturi

16:45, 05.02.2024 - Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasa. A fost intampinata de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. In tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.


Ce parere ai despre aceasta stire?