Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată așa! Și-a schimbat radical look-ul! Fanii s-au împărțit în două tabere: „De ce ai făcut asta; erai frumoasă!”

Publicat:

Adriana, devenita doamna Turcuman, dupa ce s-a casatorit in finala de la "Mireasa pentru fiul meu" cu Valentin, a scris un post pe blogul sau in care a vorbit despre ultima sa experiența in materie de look. Deși era invidiata de multe fete pentru parul ei lung și ondulat, doamna T s-a tuns!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Situația s-a schimbat radical: de ce au ajuns ungurii sa-și faca cumparaturile in Romania

18:50, 20.04.2024 - La inceputul anilor 90, romanii traversau masiv in Ungaria pentru a-și face cumparaturile. Produsele erau mai ieftine și mai calitative. Intre timp, situația s-a schimbat foarte mult, iar cetațenii unguri prefera sa vina in Romania pentru a-și face cumparaturile din cauza prețurilor mai mici.

Mireasa, sezonul 9. Reacția lui Valentin dupa ce Elena i-a spus ca il place. Replica dura a Gabrielei Cristea pentru tanara

14:05, 14.04.2024 - Valentin a decis ca vrea sa opreasca orice cunoaștere cu Elena, dupa ce tanara a spus la camera ca spera sa intre baiatul potrivit pentru ea in casa Mireasa sezonul 9. De asemenea, concurentul a avut o reacție neașteptata cand fata a inceput sa iși exprime sentimentele pentru el.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, au ales numele bebelușului lor. De ce au criticat fanii alegerea celor doi foști concurenți: "Am zis sa aiba și..." / FOTO

09:46, 15.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand au devenit parinți pentru prima oara. Ei bine, cei doi foști concurenți au ales și numele pe care il va purta micuțul lor baiețel, insa acest lucru a strunit o mulțime de reacții in mediul online. Iata de ce au criticat fanii alegerea…

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.


Ce parere ai despre aceasta stire?