Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana, de la "Mireasă pentru fiul meu", le închide gura cârcotaşilor: "Frustrarea, boală grea! Dansaţi după cum vă cântăm noi"

Publicat:

Adriana si Valentin traiesc o adevarata poveste de dragoste! Dupa ce au câstigat premiul cel mare al sezonului 5 "Mireasa pentru fiul meu", cei doi si-au continuat povestea în afara casei, fiind un cuplu asa cum multi oameni viseaza. De curând, Adriana a postat un mesaj în care îsi exprima nemultumirea fata de cei care nu i-au sustinut si au încercat sa îi jigneasca, dar la finalul acestuia a dat o veste mare care i-a bucurat pe multi oameni.

De când au iesit din casa "Mireasa pentru fiul meu", Adriana si Valentin sunt…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite: „Nu am ințeles...” / VIDEO

21:30, 16.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 16 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune. A fost un scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite. Iata de la ce a pornit discuția dintre cei doi concurenți!

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

Un miliardar austriac iși inchide fabrica de cablaje auto din Romania: 200 de oameni concediați

21:45, 02.05.2024 - Ultimii ani nu au fost deloc grozavi pentru industria auto din Romania, care a pierdut mai multe fabrici specializate in producția de componente. Ultima pe lista este cea de la Luduș, preluata recent de un miliardar austriac, și unde urmeaza sa fie concediați 200 de salariați. Dupa Yazaki care a renunțat…

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei. Boala care ucide zilnic peste 4.000 de oameni

10:30, 24.03.2024 - Tuberculoza este una din cele mai proeminente probleme de sanatate publica, la nivel mondial. In fiecare zi, global, peste 4.300 de oameni pierd lupta cu aceasta boala. Tratarea acestei maladii a devenit mult mai eficienta, in ultimele decenii, insa TB ramane o boala grava, care afecteaza mai ales persoanele…

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?