Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu a umilit-o crunt pe Sânziana Buruiană!

Publicat:

Cel mai mare vis al blondinei este sa faca o cariera in televiziune, dar, din pacate, nu este sustinuta si de fosta ei sefa.

Nevasta lui nu-i da nicio sansa modelului, ba mai mult, a caracterizat-o ca fiind inconsecventa si i-a spus ca nu are caracteristicile unei persoane care vrea sa se faca remarcata pe plan profesional.

, exprimata in timpul emisiunii «Rai da buni», nu i-a picat prea bine Sanzianei, informeaza enational.ro.


Oricum, Bahmu nu s-a oprit aici si dupa ce a pus-o…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

A umilit Romania, iar acum e disputat de Barcelona și PSG

16:05, 11.04.2024 - Luis Diaz a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Columbiei din meciul amical in care tricolorii au fost invinși cu scorul de 3-2. Extrema lui Liverpool are prestații bune și la echipa de club, lucru care le-a trezit interesul unora dintre cele mai importante cluburi din lume. Prelungirea ințelegerii…

Tanar arestat dupa ce și-a batut nevasta și i-a furat telefonul

07:50, 06.03.2024 - Un tanar in varsta de 25 de ani, din comuna Galbinași, a ajuns in arestul IPJ Buzau dupa ce a incalcat ordinul de protecție care ii interzicea sa se apropie de soția lui. A intrat in locuința, a batut-o și i-a furat telefonul mobil, facandu-se nevazut. Pe 2 martie, in urma materialului probator administrat,…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Reacția lui Adrian Mutu, dupa ce a umilit-o pe Dinamo București: „Cele trei puncte sunt cel mai important lucru”

08:45, 24.02.2024 - CFR Cluj a caștigat vineri seara cu scorul de 4-0 (0-0), meciul impotriva echipei Dinamo București, in etapa cu numarul 27 din Superliga. Adrian Mutu a explicat ca nu este intamplator, ci in urma strategiei adoptate.

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…

Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Banica, dragoste neimplinita! De ce nu au fost impreuna, deși amandoi erau divorțați

16:41, 10.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Banica, doua nume sonore din showbiz-ul romanesc, au fost protagoniștii unei povești de dragoste care nu s-a concretizat niciodata, deși amandoi se aflau la momente de rascruce in viețile lor marcate de divorțuri, potrivit click.ro. Adriana Bahmuțeanu a fost in centrul atenției…

In ce relații au ramas Silviu Prigoana și Adriana Bahmuțeanu, dupa ani de certuri: „Mai lucram doar la formalitați”

16:45, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu a dezvaluit in ce relații a ramas cu Silviu Prigoana, dupa zeci de scandaluri. De asemenea, ea a vorbit despre planurile de viitor cu actualul soț, dar și despre copii. Iata ce declarații a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?