Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Mutu revine în Serie A la 37 DE ANI

Publicat:

, care va implini 37 de ani pe 8 ianuarie 2016, vrea sa demonstreze ca mai poate face fata la nivel inalt si viseaza la revenirea la Fiorentina.

CITESTE SI , dezvaluire IN PREMIERA despre SCANDALUL "COCAINA"

"Probabil daca o sa joc bine in India o sa continui din iarna la o echipa in Europa. Dupa aia voi vedea cum voi fi, la ce nivel de pregatire voi fi, la ce nivel de forma voi fi. Daca o sa dau tot si la ce se asteapta oamenii de la mine exista si posibilitatea de a ma duce la Fiorentina din iarna", a spus pentru .

CITESTE…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Serie A: Cagliari vs Fiorentina - Repetitie pentru finala Conference League

11:25, 23.05.2024 - Cagliari - Fiorentina, meci contand pentru etapa a 38-a din campionatul Italiei, este programat, joi, 23 mai, de la ora 21:45, pe Sardegna Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4 si Prima Sport 3.

Formula 1 se intoarce in Europa si revine si la Antena 1 cu MP de la Imola. Calificarile vor fi la Antena 3 CNN, iar antrenamentele exclusiv pe AntenaPLAY

13:31, 14.05.2024 - Formula 1 se intoarce in Europa. Cea mai așteptata cursa se vede și la Antena 1, de aceasta data la Imola. Calificarile vor fi difuzate pe Antena 3 CNN sambata, pe 18 mai, iar cursa va avea loc duminica și va putea fi urmarita pe Antena 1 și AntenaPLAY.

E oficial. Italia va avea cinci echipe in Liga Campionilor, iar Germania e foarte aproape de același obiectiv!

12:40, 19.04.2024 - Serie A va trimite 5 reprezentante in grupa Ligii Campionilor in noul format cu 36 de participante, grație performanțelor reușite de AS Roma, Atalanta și Fiorentina, toate ajunse in semifinalele din Europa și Conference League și celui mai bun coeficient UEFA (19,428) ️ Și Bundesliga va avea 5 formații…

Capacitatea de stocare a gazelor din UE la un nivel record - Ce inseamna asta pentru iarna viitoare

05:30, 05.04.2024 - Cu depozitele de gaze naturale pline pana la maxime istorice, Europa incheie sezonul de iarna, punand o baza mai ferma pentru a se indeparta de criza energetica care a umbrit-o de mai bine de doi ani, scrie energypress.gr.

Anunț ANM! Iarna revine in Romania! Elena Mateescu: "Avem o racire semnificativa..." 

13:00, 25.03.2024 - Calendaristic e primavara, insa in mai multe zone din Romania iarna și-a intrat in drepturi. Inca de noaptea trecuta ninge abundent in unele regiuni. Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de ninsori și viscol pentru un sfert din țara.

Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata. Anunt important de la ANM

23:00, 12.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au venit cu noi vești in ceea ce privește evoluția vremii la noi in țara. Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata? Anunțul facut de ANM. Temperaturi scazute, ploi, lapovița și ninsori in unele regiuni ale țarii Primele zile…

Vreme calda, pericol crescut: Capușele apar prematur in sudul țarii!

15:00, 08.03.2024 - Capușele, considerate dușmani ai omului datorita bolilor pe care le pot transmite, au inceput sa-și faca apariția inca din luna martie in zona de sud a Romaniei, favorizate de temperaturile neobișnuit de calde pentru aceasta perioada a anului. Aceste condiții climatice atipice permit capușelor sa iasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?