Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescent atacat de rottweileri. Câinii agresivi au victime la activ, dar stăpânul a scăpat de pedeapsă

Publicat:

Un adolescent in varsta de 15 ani din Oradea a ajuns la spital cu urechea sfasiata, fiind atacat de doi rottweileri. Copilul a fost salvat de trei tineri, care au sarit sa alunge cainii, stapanul acestora fugind impreuna cu patrupezii inainte de sosirea politistilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucigașul din Gradina Botanica iși afla pedeapsa. Elevul militar a atacat un cuplu la intamplare, omorand o fata de 14 ani VIDEO

11:40, 26.04.2024 - Mario Alexandru Fojica, elevul de la Liceul Militar din Craiova care a ucis-o pe Melis Lungu in Gradina Botanica, iar pe prietenul ei Emanuel Badica l-a lasat intre viața și moarte, iși afla pedeapsa pentru faptele sale.

Cazul 'Pascu', la un pas sa se repete la Snagov: un adolescent beat și drogat a provocat un accident cu cinci victime

18:35, 06.04.2024 - Un adolescent beat și fara permis de conducere a provocat un accident cu cinci victime intr-o padure din Snagov, inforemaza Mediafax. El a condus o mașina care a lovit violent un copac. Cinci tineri au ajuns la spital.Accidentul a avut loc sambata pe parcursul nopții.

(VIDEO) Caini agresivi sfașie mașina pentru a ajunge la o pisica. Daune de 3.000 de dolari

10:20, 01.04.2024 - Un cartier din Florida este in alerta dupa ce doi caini agresivi au fost surprinși in timp ce intrau cu ghearele intr-o mașina pentru a ajunge la o pisica care se ascunsese la motor. Christie Barr s-a trezit duminica dimineața și a constatat ca mașinii ei i-au fost provocate daune mari, estimate la…

Un adolescent de 17 ani a atacat cu maceta un barbat, incercand sa-i fure masina, in Brașov. Tanarul a fost arestat

22:15, 14.03.2024 - Un adolescent de 17 ani a fost arestat, joi, fiind banuit ca ar fi autorul talhariei petrecute inainte cu o zi, cand un barbat a fost atacat cu o maceta pentru ca a refuzat sa-i predea cheile autoturismului agresorului.

Razboi in Ucraina, ziua 742. Rusii au atacat cu rachete un sat din Harkov. Sunt mai multe victime

18:00, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Un atac cu rachete rusești asupra unui sat din regiunea ucraineana Harkov a ucis un barbat și a ranit alte șapte persoane, intre care patru adolescenți, au declarat oficialii locali.

Oraș din Rusia, atacat cu rachete. Sunt mai multe victime

22:40, 15.02.2024 - Un oraș din Rusia a fost atacat cu rachete. Exploziile au fost unele de proporții și se pare ca mai multe persoane și-au pierdut viața. Șase persoane, printre care și un copil, au fost omorate in urma unui atac cu rachete asupra orașului Belgorod din Rusia, a transmis guvernatorul regiunii, Viacheslav…

Un adolescent de 17 ani a fost arestat dupa ce a atacat cu maceta, in Bucuresti, un alt baiat

17:50, 14.02.2024 - Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a atacat cu maceta, pe o strada din Bucuresti, un alt baiat de 17 ani si l-a lovit de mai multe ori in cap, pentru a-i lua banii.

Adolescent arestat preventiv dupa ce a atacat cu maceta un alt baiat

16:50, 14.02.2024 - Un tanar de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a atacat cu maceta, pe o strada din Bucuresti, un adolescent de 17 ani. L-a lovit de mai multe ori in cap, pentru a-i lua banii. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au anuntat miercuri, ca procurorii cerceteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?