ADMITERE FACULTATE 2014. A treia sesiune de admitere, FĂRĂ EXAMEN şi FĂRĂ TAXE
Publicat:Absolventii examenului de Bacalaureat care doresc sa urmeze o facultate o pot face chiar din acest an si fara sa sustina examenul de admitere. Universitatea "DUNAREA DE JOS" Galati organizeaza A TREIA SESIUNE DE ADMITERE, de aceasta data doar pe baza de dosar de înscriere, pentru cinci facultati. Sunt disponibile peste 80 de locuri subventionate de la BUGET.
Pâna marti, la ora 15.00, absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat se pot prezenta la sediul central al Universitații cu dosare de înscriere. La Universitatea "Dunarea de Jos" Galati mai sunt…
Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…
Sursa articol: ziuanews.ro
Stiri pe aceeasi tema
Prof. univ. dr. Jean-Claude Larchet a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitații „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia
08:31, 16.05.2024 - Marți, 14 mai 2024, au continuat lucrarile Simpozionului Internațional de Știința, Teologie și Arta (ediția a XXIII-a), organizat la Alba Iulia. Momentul special programat in a doua zi a manifestarii a fost reprezentat de ceremonia decernarii titlului de Doctor Honoris Causa al Universitații „1 Decembrie…
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”
10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…