Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adio, Smiley! Laura Cosoi se mărită? Declaraţia ei despre inelul de pe deget

Publicat:

a contrariat pe toata lumea cu inelul pe care îl poarta pe degetul inelar. Actrita a marturisit ca bijuteria este simbolul unei relatii de îndragostiti pe care si l-a cumparat ea însasi.



a entuziasmat fanii atunci când si-a pus pe deget un inel care semana cu unul de logodna, iar toti credeau ca vedeta urmeaza sa se casatoreasca.  Din pacate, actrita nu a fost ceruta înca de iubitul ei Cosmin, dar daca îi va face aceasta propunere, cu siguranta va accepta.

"Asta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Smiley a incercat sa-l convinga pe CRBL sa nu divorțeze! Ce sfat i-a dat fostului coleg de trupa și de scena?

15:10, 07.04.2024 - Smiley l-ar fi sfatuit pe bunul sau  prieten și partener de scena din perioada formației SIMPLU sa-și rezolve problemele și sa mai dea o șansa iubirii, dar totul ar fi fost in zadar.In ciuda insistențelor prietenului sau, se pare ca lucrurile nu au mai putut fi reparate, iar decizia lor a fost una finala,…

Smiley, imagine rara cu tatal și fratele sau! Cantarețul și-a luat familia și a plecat in vacanța / FOTO

13:40, 07.03.2024 - Smiley este destul de privat atunci cand vine vorba despre viața personala, preferand sa fie mai discret in ceea ce privește viața de familie. Insa, de curand, artistul a postat o imagine rara cu tatal și fratele sau. Iata cat de bine seamana cantarețul cu fratele lui, dar și cat de mult l-a moștenit…

Cum ușureaza munca ANAF ordinul care ii obliga pe profesori sa declare cine sunt elevii cu care fac meditații

16:05, 06.02.2024 - Un ordin al Ministerului Educației ii obliga pe profesorii care dau meditații in particular sa depuna o declarație de interese in fiecare an pana la 31 decembrie. Declarația este impusa pentru a evita situațiile in care profesorii le dau meditații elevilor de la clasa

Soțul incornorat l-a turnat la DNA pe primarul municipiului Botoșani. Vezi declarația de avere a amantei

16:20, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a autosuspendat din PSD in urma audierii sale de catre procurorii DNA. A fost condus la sediul DNA Suceava pentru a fi chestionat in legatura cu angajarea unei cunoștințe la Direcția de Taxe și Impozite.


Ce parere ai despre aceasta stire?