Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Adevăruri științifice” de care erai convins și care nu sunt chiar adevărate (I)

Publicat:

Nimeni nu le știe chiar pe toate, așa ca trebuie de cele mai multe ori sa ne insușim „adevaruri” pe care le recunoaște mai toata lumea. Din pacate, nu toate sunt confirmate de oameni de știința.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ii spulbera planul lui Becali cu Florinel Coman: „Atunci va pleca de la FCSB, sunt convins. E un contract fabulos!”

14:50, 10.05.2024 - Raul Rusescu e de parere ca Florinel Coman va pleca de la FCSB inainte de startul preliminariilor Champions League # Fotbalistul in varsta de 26 de ani are o clauza de reziliere in valoare de 5 milioane de euro și e dorit in Qatar, de Al Duhail # Gigi Becali spera sa-l pastreze pe Coman și in tururile…

Cele mai incapațanate zodii. Cine sunt cei care nu se lasa ușor convins?

09:31, 17.04.2024 - Fiecare semn zodiacal poarta in el un amestec unic de trasaturi și caracteristici care ii definesc personalitatea. Printre acestea, incapațanarea se evidențiaza ca una dintre cele mai remarcabile și persistente.

Adevaruri ingropate in tacere: o mare parte din soldații ucraineni raniți și-au finanțat singuri ingrijirile medicale

20:20, 10.04.2024 - Potrivit organizației Pryncyp, care apara interesele celor raniți in razboi, aproape 70% dintre aceștia și-au finanțat singuri ingrijirile medicale. Acești soldați raniți care au luptat pe front spera sa influențeze intr-un fel guvernul, scrie Le Monde.

Sebastian Burduja: Sunt convins ca Bucurestiul e o miza. Imi doresc ca dezbaterea publica sa fie bazata pe proiecte

18:56, 04.04.2024 - Liderul PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a declarat joi, despre campania pentru alegerea Primarului Capitalei, ca este convins ca Bucurestiul e o miza si ca isi doreste ca dezbaterea publica sa fie bazata pe proiecte, nu pe impresii, nu pe sondaje comentate de diversi candidati.

Dan Șucu, dezvaluiri de impact despre Daniel Niculae: „Asta crede. Are o doza de dreptate” + Il „absolva” pe „Bocciu”: „Sunt convins!”

20:20, 19.03.2024 - Dan Șucu (60 de ani), acționarul majoritar de la Rapid, a dezvaluit cum se simte in prezent președintele clubului, Daniel Niculae, cercetat in libertate in dosarul privind introducerea materialelor pirotehnice pe stadioanele de fotbal # Șucu a comentat și demersul galeriei de la ultimul meci acasa,…

„Destinatia anului 2024”. Timiș in competiție ”pe mana” unui strain

11:40, 01.03.2024 - Timisoara fosta Capitala Europeana a Culturii  se inscrie la competitia „Destinatia anului 2024”.  Administratia locala vrea sa continue promovarea turistica a judetului. „Consiliul Judetean Timis se va inscrie, in aceasta luna, la competitia ‘Destinatia anului 2024 in Romania’, la sectiunea ‘Cea mai…

PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate

14:45, 12.02.2024 - Busuiocul este o planta cunoscuta inca din Antichitate, avand o aroma placuta. Frunzele acestei plante fac adevarate minuni in ceea ce priveste sanatatea. The post PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

Transfer pentru UTA Arad » Mircea Rednic l-a convins pe Alexandru Tudorie sa se intoarca in Superliga

12:55, 12.02.2024 - Dupa ce a refuzat-o pe Dinamo, Alexandru Tudorie (27 de ani) se intoarce in Superliga și semneaza cu formația antrenata de Mircea Rednic (61 de ani), UTA Arad. Fostul atacant de la FCSB a fost convins de catre Mircea Rednic sa se alature formației de pe locul 12 din Superliga. Anunțul a fost facut de…


Ce parere ai despre aceasta stire?