Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevarul despre relatia dintre Inna si Antonia. Cum se inteleg in realitate cele mai populare artiste din Romania

Publicat:

Ambele sunt frumoase, carismatice, se bucura de un mare succes si au zeci de mii de fani. 

Inna si Antonia au realizat impreuna chiar si un turneu in Mexic, anul trecut, insa de atunci cele doua nu prea au mai fost vazute impreuna.

Inna a vorbit de curand in Pro tv Magazin despre relatia sa cu Antonia. Artista a dezvaluit ca se intelege bine cu Antonia, fiind bune prietene.

"Iesim in oras sa vorbim sau ne vedem la birou la unde avem sedinte pentru proiectele noastre, depinde de perioada", a spus Inna.



Inna…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis, prima declarație in scandalul candidatului pentru Capitala, din Coreea de Sud: „Cert, nu este un mare succes al coaliției”

10:45, 23.04.2024 - „Cert, nu este un mare succes al coaliției.„Dialogul politic și de securitate reprezinta un pilon esențial al colaborarii noastre. In domeniul energiei nucleare, colaborarea noastra s-a dezvoltat foarte mult.Ar fi bine sa ajunga Romania in Europa la nivelul la care a ajuns Coreea in Asia. Relația cu…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Luna din an și ziua din saptamana cand au loc cele mai multe accidente in Romania. Statistica inedita a Poliției Rutiere

11:16, 21.03.2024 - Infrastructura proasta, indisciplina șoferilor și pietonilor, dar și viteza excesiva au facut din DN 1 și DN 2 adevarate cimitire pentru participanții la trafic. Potrivit unui raport al Poliției Rutiere, cele mai multe accidente au avut loc anul trecut in luna iunie. In ceea ce privește zilele saptamanii,…

FOTO „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești

10:45, 16.03.2024 - FOTO „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești Consiliul…

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian lupta azi pentru a scrie istorie la Cluj

09:45, 10.02.2024 - Duelul Ana Bogdan – Jaqueline Cristian, de azi, din semifinalele Transylvania Open, se anunța unul istoric. Ambele au ocazia sa urce poziții importante in clasament, dar, mai presus de orice, au oportunitatea sa lupte pentru caștigarea primei finale WTA din cariera. Transylvania Open ne ofera anul acesta…

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?