Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina Pestrițu este însărcinată?

Publicat:

Adelina Pestrițu a spus in nenumarate randuri cat de mult iși dorește un copil, iar acest vis este posibil sa i se fi indeplinit.

Apropiații vedetei susțin ca bruneta, care are de cateva luni o relație cu , are simptomele specifice unei femei insarcinate, potrivit stl.ro. Speculațiile pot fi sprijinite și de leșniul de acum cateva zile al vedetei, cand a dorit sa doneze sange pentru maestrul , medicii susținand totuși ca acesta ar fi fost cauzat de niște probleme cu inima.

Realizatoarea emisiunii D-Paparazzi spunea in urma…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum raspunde Lady Gaga fanilor care cred ca e insarcinata. Innebuniți dupa fotografiile ei alaturi de Michael Polansky VIDEO

12:11, 05.06.2024 - Lady Gaga a negat zvonurile potrivit carora ar fi ramas insarcinata. Speculațiile au inceput in weekend dupa ce cantareața hitului „Just Dance", in varsta de 38 de ani, a participat la nunta surorii sale, in Maine.

Star Matinal. Marisa Paloma este insarcinata? Ce spune influencerița despre speculațiile care au aparut pe internet: „Viitorul apropiat...” / VIDEO

14:30, 31.05.2024 - Marisa Paloma este insarcinata? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor, dupa ce pe internet au aparut speculații conform carora vedeta ar fi gravida. Ea a facut acum lumina in acest caz și a vorbit deschis despre viața ei din prezent. Iata ce spune influencerița despre acest subiect!

Adelina Pestrițu și-a cumparat mașina visurilor sale! Cum arata noua achiziție a vedetei. Interiorul este de-a dreptul spectaculos

15:25, 15.05.2024 - Adelina Pestrițu și-a luat urmaritorii prin surprindere atunci cand a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua sa achiziție. Cat a scos din buzunar frumoasa bruneta pentru a-și lua mașina visurilor ei!

S-a prefacut insarcinata de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce suma a putut sa stranga și ce pedeapsa a primit

14:10, 28.03.2024 - Femeia a falsificat un numar impresionant de 17 sarcini și a reușit sa pacaleasca autoritațile pentru o perioada de 24 de ani. Iata ce pedeaspa a primit dupa ce a fost prinsa de polițiști.

Cu poftele de gravida nu te pui! Ana Baniciu nu iși refuza nimic de cand a aflat ca va deveni mama. Cum arata artista insarcinata in aproape șase luni / PAPARAZZI

22:46, 18.03.2024 - A visat sa fie o mama tanara și au mai ramas doar cateva luni pana cand iși va strange copilul in brațe. Ana Baniciu se bucura din plin de cea mai frumoasa etapa din viața de familie. Vedeta este insarcinata in aproape șase luni și nu iși refuza nicio pofta.


Ce parere ai despre aceasta stire?