Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzatii impotriva pilotului erou:ADRIAN IOVAN POARTĂ RĂSPUNDEREA producerii accidentului

Publicat:

de , conf. dr. , arata ca, in cazul ACCIDENTULUI DIN APUSENI, "pilotul comandant poarta intreaga raspundere a accidentului in sine", argumentand, printre altele, ca ADRIAN IOVAN ar fi trebuit sa se intoarca din drum cand a inceput givrajul.Pleter, conferentiar doctor inginer, care se recomanda "specialist in inginerie aerospatiala cu 30 de ani vechime", afirma, &i (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații de concedieri mascate la un gigant IT: „Managerii au liber la abuzuri impotriva angajaților”

14:36, 31.05.2024 - Subsidiara Atos din Romania, parte a unui gigant IT internațional, este acuzata de concedieri mascate in cazul angajaților ce lucreaza de acasa. Aceștia afirma ca firma a modificat sistemul de evaluare și ii obliga sa se prezinte la sediul din Timișoara, in ciuda faptului ca locuiesc in alte parți ale…

In ce conditii poate pleca un sofer de la locul producerii accidentului. Ce stabileste legea

09:01, 26.04.2024 - In functie de gravitatea accidentului, legea stabileste daca un sofer poate pleca sau nu de la locul producerii evenimentului rutier. Probabil ca toți șoferii știu ca atunci cand sunt implicați intr-un accident rutier, trebuie sa opreasca. Apoi, in funcție de gravitatea situației, fie trebuie notificate…

Revolta PSD. Acuzații de ipocrizie la adresa USR, dupa sesizarile la DNA și ANI impotriva lui Cirstoiu

13:30, 16.04.2024 - Social-democrații i-au acuzat pe membrii USR de ipocrizie, susținand ca atat timp cat „USR va continua sa faca scut in jurul penalilor din partid”, formațiunea „nu are dreptul” de a mai formula acuzații.

Zelenski provoaca un șoc in Europa: discurs cu acuzații halucinante impotriva Germaniei

11:25, 12.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a criticat dur pe cancelarul german Olaf Scholz pentru ca refuza sa-i trimita Kievului rachete de croaziera Taurus de fabricație germana, afirmand ca refuzul de datoreaza dorinței de a pastra rachetele pentru propria aparare a Germaniei in fața Rusiei.

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Statele Unite, acuzații de monopol impotriva Apple

07:01, 22.03.2024 - Departamentul de Justitie a dat in judecata Apple, joi, spunand ca ecosistemul iPhone este un monopol care a determinat ”evaluarea sa astronomica”, in detrimentul consumatorilor, dezvoltatorilor si producatorilor de telefoane rivali, transmite CNBC, citat de news.ro. Procesul sustine ca practicile…

Acces Direct. Acuzații șoc impotriva soacrei. Daniela nu-și poate vedea copilul de șase luni! ”L-a rapit” / VIDEO

17:45, 13.03.2024 - Daniela și iubitul ei trec prin momente grele, dupa ce bunica nu-i lasa sa-și ia copilul acasa. Femeia susține ca bebelușul este mai bine ingrijit la Buzau, iar parinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.


Ce parere ai despre aceasta stire?