Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzaţii extrem de grave la un centru pentru orfani din Sectorul 1: Abuzuri şi prostituţie

Publicat:

O fosta angajata a unui centru pentru orfani care functioneaza sub egida unei fundatii pentru ajutorarea copiilor defavorizati face acuzatii uluitoare. Aceata a reclamat autoritatilor faptul ca o fata de 15 ani a ramas insarcinata cu un irakian care ii putea fi bunic.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaițer, acuzații grave dupa Dinamo - Iași: „Nu ma așteptam la asta de la «Hoțegan». In 27 de ani nu am vazut așa ceva”

22:00, 14.04.2024 - Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus ca a impins-o pe Dinamo de la spate. Hațegan nu l-a eliminat pe Homawoo, fundașul lui Dinamo, deși acesta l-a accidentat grav pe Luca Mihai. Tanarul mijlocaș…

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Ce l-a impins la sinucidere pe polițistul din Roman. Acuzații extrem de grave. Detalii cu impact emoțional puternic

20:30, 21.03.2024 - Agentul de 39 de ani și-ar fi pus capat zilelor cu arma din dotare din cauza presiunii puse asupra lui. In ultima vreme, barbatul s-ar fi plans in mod constant de volumul mare de munca și de faptul ca sunt prea multe acțiuni la care trebuie sa participe. Bogdan ar fi muncit pana la epuizare, atat…

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Acces Direct. Noi acuzații grave in cazul dispariției profesorului din Valcea. Ruda-vecina susține ca Anișoara minte: „Nu e adevarat” / VIDEO

18:55, 08.03.2024 - Apar noi acuzații grave in cazul dispariției profesorului din Valcea. Publicul este rugat sa iși spuna parerea: daca barbatul mai este sau nu in viața. Ruda-vecina susține ca Anișoara minte. Cele mai noi declarații, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Veniturile salariale intarziate și acuzații grave de corupție

13:06, 25.02.2024 - Angajații Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) sunt in revolta in aceasta luna, dupa ce veniturile salariale nu au fost acordate la timp, iar reacția conducerii a fost una „incețoșata”. Oamenii din cadrul AFIR, care gestioneaza sume considerabile de bani și se asuma responsabilitați…


Ce parere ai despre aceasta stire?