Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum e putred de bogat, dar ce meseria a avut înainte fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Tristan Tate, adevărul despre trecutul său

Publicat:

Acum este unul dintre cei mai bogați barbați din showbiz, dar nu la fel stateau lucrurile și inainte. , fostul iubit al Biancai Dragușanu, a dezvaluit ce meserie a avut inainte de a deveni bogat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu, adevarul despre relația cu Cristina Cioran și fosta lui soție. „Nu ne-am iubit niciodata. Am fost strict din interes”

11:50, 22.05.2024 - Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioranu, face declaratii șocante despre vedeta, dar și despre fosta lui soție, care i-a daruit un baiat. El recunoaște ca s-a casatorit cu fosta lui soție pentru a-i aduce pachete la pușcarie, iar despre relația cu Cristina Cioran, a spus ca intenția lui a fost…

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Star Matinal! O influencerița celebra a spus adevarul despre desparțirea de iubit. Pe Instagram pareau cuplul perfect, dar in realitate lucrurile erau diferite: "Era foarte greu..." / VIDEO

10:50, 21.05.2024 - O celebra influencerița a spus adevarul despre desparțirea de iubit. Deși in mediul online pareau sa fie un cuplu perfect, in realitate lucrurile stateau diferit. Recent, tanara a vorbit despre certurile din cuplu dar și despre desparțirile nenumarate.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Mircea Geoana a vorbit despre amenințarea nucleara a lui Putin. Care ar fi adevarul, de fapt

11:11, 04.03.2024 - Recent, Vladimir Putin s-a adresat in Duma de stat, readucand in discuție tensiunile dintre Rusia și NATO, voalat amenințand din nou Europa de vest cu un potențial atac nuclear. Reacțiile occidentale au aparut imediat. Printre cei care au reacționat este și Mircea Geoana, care a vorbit despre amenințarea…

Cum iti poti cumpara un apartament in Dubai. Andreea Popa, adevarul despre imobiliarele vandute celebritatilor: “M-am adaptat repede”

21:25, 26.02.2024 - Dubai a devenit un adevarat paradis fiscal pentru mulți, asta și din cauza unei relaxari fiscale. In acest context, in zona imobiliarelor, o mulțime de celebritați de la Hollywood se indreapta spre est, cumparand proprietați de lux și investiții in Dubai. Așa ca, daca ești interesat, Andreea Popa iți…


Ce parere ai despre aceasta stire?