Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Russi Taylor, vocea personajului de desene animate Minnie Mouse, a murit la 75 de ani

Publicat:

Russi Taylor, o actrița care timp de peste trei decenii a dat voce desene animate , a murit vineri la varsta de 75 de ani, a anunțat sambata președintele companiei ., , potrivit agenției de știri .

Actrița a decedat la Glendale, California, din cauze neprecizate.

Taylor a fost casatorita cu actorul , care din 1991 și pana la moartea sa, in 2009, a reprezentat vocea personajului , conform Mediafax.

Nascuta la Cambridge, Massachusetts, Taylor a devenit vocea oficiala a personajului in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiat de 14 ani a murit dupa ce a raspuns la o provocare și a mancat un chips extrem de picant

13:16, 17.05.2024 - Biroul de medicina legala din Massachusetts a concluzionat ca un adolescent care a mancat un chips care conținea o concentrație mare de compus chimic extras din ardei iute, a murit in septembrie anul trecut in urma unui atac de cord.

Provocare fatala: un adolescent american a murit dupa ce a mancat un chips ultra picant

12:50, 17.05.2024 - Un adolescent din Massachusetts a murit pe 1 septembrie 2023, dupa ce a participat la provocarea „One Chip Challenge” pe rețelele de socializare, care implica consumul unui chips tortilla extrem de picant, arata raportul de autopsie consultat de Associated Press.

Notițe de calendar – 15 mai: Doi șoareci adorabili

14:10, 15.05.2024 - 1928 :  Mickey Mouse  și  Minnie Mouse  apar pentru prima data impreuna intr-un scurtmetraj, și anume ”Plane crazy”, de  Walt Disney . Doua personaje cu totul adorabile, care au bucurat atatea generații de copii. Și nu numai copii. 1940 : Ciorapii din  nylon  au fost pentru prima data puși in vanzare,…

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani

19:40, 12.05.2024 - Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani, noteaza BBC. Familia sa a declarat pentru publicația de specialitate Variety ca a murit joi, in locuința sa din Santa Monica, California. „Filmele sale au fost revoluționare…

Pacientul cu primul „xenotransplant” de rinichi de porc a murit doua luni mai tarziu. Ce a spus familia

11:26, 12.05.2024 - Primul beneficiar al unui transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit la aproape doua luni dupa ce a fost supus procedurii, au anunțat, sambata, familia sa și spitalul care a efectuat operația, conform Associated Press.Richard „Rick” Slayman a suferit transplantul la Spitalul General din…

Romani prinși la Bologna jefuind trecatori, dupa ce s-au deghizat in Mickey și Minnie Mouse

08:30, 23.04.2024 - Un roman in varsta de 29 de ani a fost arestat la Bologna in timp ce se afla in compania unui compatriot imbracat in Minnie Mouse. Potrivit acuzațiilor, acesta s-a deghizat in mod repetat in Mickey Mouse pentru a jefui trecatorii.

Hoții Disney - Doi romani, costumați in Mickey și Minnie Mouse, jefuiau parinți in Italia

06:35, 23.04.2024 - Un roman in varsta de 29 de ani a fost arestat la Bologna, in timp ce se afla in compania unei romance deghizate in Minnie Mouse. Potrivit acuzațiilor, acesta s-ar fi deghizat de mai multe ori in Mickey Mouse pentru a jefui trecatorii.

Cine a fost Iris Apfel, cel mai in varsta model, care a murit la 102 ani

10:56, 04.03.2024 - Cine a fost Iris Apfel, cel mai in varsta model, care a murit la 102 ani Cu un stil excentric și o personalitate carismatica, Iris Apfel a fost una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea modei. Cel mai in varsta model a murit vineri, 1 martie 2024, la 102 ani. Iris era cunoscuta pentru ochelarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?