Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Eliza Noemi Judeu, manager al Teatrului Municipal „Bacovia”: „Consider că acest spectacol, «Jurnal.Bacău», poate trezi spiritul civic în comunitatea băcăuană”

Publicat:

Jurnal de Romania, Jurnal de Bacau. Jurnal de Teatru. Jurnal de actor. In prima saptamana a lunii martie 2021, Bacovia” va avea premiera spectacolului „Jurnal. Bacau”, o producție de teatru – documentar, multimedia, care face parte din proiectul „Jurnal de Romania” al regizoarei . Scenariul producției are la baza o serie […] Articolul Actrița Eliza Noemi Judeu, manager al Bacovia”: „Consider ca acest spectacol, «Jurnal.Bacau», poate trezi spiritul civic in comunitatea bacauana” apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Imbrațișarea poeziei cu teatrul continua”, joi, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

12:50, 15.03.2024 - De Ziua Internaționala a Poeziei, pe 21 martie 2024, incepand cu ora 13:00, in spațiul expozițional al Teatrului Municipal „Matei Vișniec" Suceava, are loc acțiunea „Imbrațișarea poeziei cu teatrul continua". Organizatorii (Teatrul Municipal „Matei Vișniec", ...

Interviu cu Alexandrina Raclariu, primarul comunei Cracaoani. „Am incredere in cetațenii comunei, care sunt alaturi de mine”

12:50, 10.03.2024 - – Aveți suficienta experiența in administrația publica. Ce anume v-a determinat acum 4 ani sa candidați la funcția de primar? Și ce anume va determina acum sa candidați pentru al doilea mandat de primar? Sunt licențiata in științe administrative cu specializarea administrație publica. Am inceput cariera…

Scenariul din Ucraina, aplicat in Moldova? Ministrul rus de Externe: „Regimul de la Chișinau calca pe urmele celui de la Kiev. Vrea sa anexeze Moldova la Romania”.

09:40, 03.03.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a acuzat conducerea Republicii Moldova ca incearca sa distruga formatul negocierilor pentru reglementarea transnistreana si a facut o paralela cu guvernarea de la Kiev.

„Jurnal de Romania.Timisoara“, pe scena teatrului resitean

15:55, 01.03.2024 - RESITA – Sambata, 2 martie, pe scena Teatrului de Vest din Resita va avea loc „Jurnal de Romania.Timisoara“, un spectacol selecționat la numeroase festivaluri naționale și internaționale! Unul dintre cele mai longevive spectacole din repertoriul Teatrului German de Stat, „Jurnal de Romania.Timisoara“,…

Jurnal de Nord, Groenlanda. Zilele 6 și 7: Vulpea maro și „eschimoșii, oamenii senini și zambitori“

23:50, 12.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Iohannis: Germania participa activ la tranzitia Romaniei catre economia viitorului

21:11, 01.02.2024 - „Transmit felicitari Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane pentru consecventa de a organiza, la inceput de an, acest eveniment dedicat comunitatii de afaceri si cooperarii economice bilaterale. Egida sub care se desfasoara Receptia din acest an – Innovation drives the future – semnifica progres…


Ce parere ai despre aceasta stire?