Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Ashley Park, din serialul „Emily in Paris” a fost diagnosticată cu cancer! Mesajul emoționant al vedetei: „ Inima mea ar putea să înceteze să funcționeze”

Publicat:

Actrița Ashley Park, cunoscuta pentru rolul ei in serialulEmily in Paris” a fost diagnosticata cu cancer la varsta de 15 ani. Pe aceasta cale, vedeta le-a transmis un mesaj emoționant fanilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grup suport gratuit pentru pacienții cu cancer, inițiat de un psiholog craiovean. Și mama, bunica și strabunica sa au fost diagnosticate cu cancer

05:15, 24.04.2024 - Exista viața și dupa cancer și exista resurse in fiecare dintre noi pentru a putea face fața unui astfel de diagnostic, crede cu tarie craioveanca Adelina Popa, psiholog clinician și psiho-oncolog. Pentru Adelina Popa, acest cuvant este, din nefericire, unul prea cunoscut. Strabunica, bunica și mama…

Masuri de securitate fara precedent pentru Jocurile Olimpice de la Paris » Ceremonia de deschidere ar putea fi mutata

14:45, 18.04.2024 - Președinte al Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la Paris, Tony Estanguet, anunța eforturi majore pentru a asigura securitatea la intrecerea ce va avea loc in capitala Franței. „Este cel mai mare eveniment pe care Franța il organizeaza și vrem sa aratam ce este mai bun”. Estanguet a avut…

Mesajul transmis de Oana Roman, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit: „Oameni buni...” / FOTO

14:51, 23.03.2024 - Oana Roman a transmis un mesaj special, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit ca Prințesa de Wales se confrunta cu grave probleme de sanatate. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Cum a reacționat Regele Charles al III-lea dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer

22:10, 22.03.2024 - Regele Charles al III-lea a venit cu o reacție, in urma veștii tulburatoare, conform careia Printesa Kate, sotia Printului William, sufera de cancer. Mesajul sau a fost transmis, vineri, de oficiali din cadrul Palatului Buckingham.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, dupa ce monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer: "Ii dorim recuperare completa"

11:35, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!

Netflix anunța titlurile pentru 2024: printre ele, sezoane noi din „Squid Game“ sau „Emily in Paris“ LISTA

09:01, 02.02.2024 - 2024 se pare ca va fi un an bogat pe platforma de streaming online Netflix. Se pregatesc lansarile unor sezoane noi din seriale indragite precum „Squid Game“, „Emily in Paris“ sau „Bridgerton“, dar și filme noi, spectaculoase, cu nume mari ale cinematografiei in prim-plan.


Ce parere ai despre aceasta stire?