Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa Ana Popescu a fost luată prin surprindere la Monaco Charity Film Festival

Publicat:

Prezenta la festivalul de film, , a fost extrem de emotionata. Filmul "Buna! Ce faci?" in care tanara actrita interpreteaza rolul lui Toni, a primit doua premii.

Luata prin surprindere, Ana Popescu a urcat pe scena pentru a ridica, in numele echipei, “ al Juriului”, dar si premiul pentru “Cel mai promitator regizor” in numele lui . Inclusiv presedintele juriuiului, actorul rus , a fost impresionat de filmul romanesc.


  
“Buna! Ce faci?” a…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata NATO este gata sa intervina. Geoana: „Avem peste 500.000 de trupe sub nivel crescut de alerta. Am dublat prezența inclusiv in Romania”

12:46, 15.06.2024 - Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, la Bruxelles, ca organizația a dublat prezența trupelor de intervenție in Europa de Este, inclusiv in Romania, ajungand la un total de 500.000 de soldați, la acest moment.

Miercuri, 5 iunie 2024: Filmul „Cei doi Papi”, proiectat la Palatul Cultural Blaj, in prezența criticului Irina Margareta Nistor

13:30, 05.06.2024 - In cadrul manifestarilor prilejuite de implinirea a cinci ani de la vizita Papei Francisc la Blaj, miercuri, 5 iunie, de la ora 18:00, se va prezenta, la Palatul Cultural din Blaj, filmul „Cei doi Papi”, pelicula inspirata din evenimente reale, realizat in anul 2019 de regizorul Fernando Meirelles.…

Cand incepe TIFF 2024, cel mai important festival de film de la noi! Vin cineasti din 45 de țari

13:05, 15.05.2024 - Transilvania International Film Festival (TIFF), cel mai important festival romanesc de profil incepe pe 14 iunie a.c. Peste 150.000 de cinefili sunt așteptați anul acesta la manifestarea care crește de la an la an și aduce tot mai mulți straini.  Ajuns la cea de-a 22 a ediție, TIFF 2024, care va ține…

VIDEO Filmul despre Ilie Nastase, lansat la Bucuresti in prezenta lui Becker, Tiriac, Hagi si Nadia Comaneci

23:20, 16.04.2024 - Filmul documentar intitulat Nasty, despre viata si cariera primului numar 1 mondial din tenis, Ilie Nastase, a fost lansat, marti, in prezenta unor nume mari ale sportului mondial precum Boris Becker, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Gheorghe Popescu sau Camelia Potec, potrivit Agerpres.

PNL, luata prin surprindere de retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare. Mureșan: „Cred ca ați aflat inaintea noastra”

15:25, 22.03.2024 - Partidul Național Liberal nu a știut ca Ramona Chiriac, candidata Alianței care ar fi trebuit sa deschida lista pentru europarlamentare, va ieși din cursa, spune vicepreședintele PPE, Siegried Mureșan. Invitat la interviurile Digi24.ro, liberalul a spus ca nu este vina PNL pentru aceasta „situație nefericita”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?