Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul din „Povestea slujitoarei”, Joseph Fiennes, dezvăluiri despre Harvey Weinstein: „A încercat să mă intimideze”

Publicat:

, starul serialului de televiziune „Povestea slujitoarei” și al filmului de succes din 1998, „Shakespeare in Love”, a explicat de ce a refuzat șansa de a juca roluri importante intr-o serie de blockbustere de la Hollywood, la inceputul carierei sale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Rebel Wilson anunta dezvaluiri despre un star de la Hollywood, care il fac sa o ameninte. Cartea sa de memorii va aparea in aprilie

22:05, 23.03.2024 - Rebel Wilson a declarat ca un star de la Hollywood „incearca sa o amenințe” dupa ce a aflat despre intentia sa de a-l nominaliza si a-l prezenta asa cum este in realitate in noua sa carte de memorii.

Ginecologul care joaca rolul lui Zalmoxis. Primul sau film a fost premiat la Hollywood VIDEO

22:55, 20.02.2024 - La cei 84 de ani a jucat deja in primul film, „In umbra lui Shakespeare”, produs de baimareanul Walter Ubelhart, care este și autorul carții cu același nume. Acum se fac filmarile pentru al doilea film, „Zalmoxis – spiritul lupului”, unde are rolul principal.


Ce parere ai despre aceasta stire?