Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Cosmin Natanticu, BĂTUT DE COLEGI, la filmări | FOTO

Publicat:

Cel mai oropsit dintre agentii - jandarmi a fost , al carui rol il solicita sa poarte o uniforma roz.

“Cred ca nu ma suportau asa imbracat cum eram, de-asta imi tot trageau bastoane. Adevarul e, asa cum o sa vedeti si-n poze, ca nu prea imi statea bine in roz. Nu ma prindea deloc culoarea la ten”, comenteaza cu umor actorul.

De prins insa l-au prins la propriu aceeasi colegi simpatici, care  au profitat de faptul ca regizorul  momentului l-a rugat sa poarte niste catuse.

“Bai, sunteti nebuni, cine a sutit cheia de la catusele astea roz, cu blanita.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer de autobuz batut de un pasager nervos, la Timișoara. Autorul a fost prins de polițiști dupa cateva zile VIDEO

14:15, 30.04.2024 - Polițiștii au fost sesizați vineri, 27 aprilie 2024, ca șoferul unui autobuz al Societații de Transport Public Timișoara (STPT) a fost batut de un pasager. Marți, 30 aprilie 2024, un barbat a fost reținut și dus la audieri.

Iasi: Barbat recent eliberat din penitenciar, prins in flagrant cu 7 grame de heroina asupra lui

19:10, 27.04.2024 - Un barbat, recent eliberat din penitenciar, a fost retinut de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce avea asupra lui cantitatea de aproximativ 7 grame de heroina destinata comercializarii.

PNL și PSD au batut palma. Catalin Cirstoiu, candidatul Coaliției pentru Primaria Generala | SURSE

19:31, 18.03.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu a fost ales, luni, candidatul Coaliției pentru Primaria Generala a Capitalei. Potrivit surselor „Adevarul”, in cadrul ședinței Coaliției de luni, pe langa decizia privind candidatul la primaria Capitalei, s-au decis candidați comuni la sectoare.

"A fost o sustinere neconditionata si m-a ajutat sa lupt pana la capat sa arat adevarul" - mesaj al Simonei Halep pentru romani, la revenirea in țara

10:50, 07.03.2024 - Simona Halep s-a intors in Romania si ar putea reveni pe terenul de tenis in mai putin de doua saptamani. Jucatoarea romana de tenis vine astazi la Sinteza Zilei si va vorbi in exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre verdictul TAS, dar si despre planuril

Timișorean prins in trafic cu permis de conducere fals, eliberat din Bosnia și Herțegovina

10:16, 06.03.2024 - Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit, marți seara, pe strada Mareșal Constantin Prezan din Timișoara, un autoturism condus de un barbat in varsta de 47 de ani. Acesta a prezentat la control un permis de conducere eliberat in strainatate, care s-a dovedit a fi fals.

Mama elevului violat de colegi rupe tacerea: Iși smulgea parul din cap

10:50, 05.03.2024 - Mama elevului violat de colegi in București rupe tacerea. Micuțul avea opt ani cand a fost violat prima oara. Școala e acuzata ca a ignorat reclamația, așa ca elevul a fost violat iar, la doi ani distanța, la varsta de zece ani. Mama elevului spune ca sechelele cu care micuțul a ramas sunt majore. Femeia…

Cine va comenta Formula 1 la Antena 1: „Am batut palma! Sa va dau cateva date despre mine”

15:55, 27.02.2024 - Catalin Cedric Ghigea este una dintre vocile care vor comenta calificarile și cursele de Formula 1 incepand din acest sezon, cand competiția va fi transmisa de posturile Antena. In ultimii ani, drepturile de televizare a Formulei 1 in Romania au fost codeținute de PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.…


Ce parere ai despre aceasta stire?