Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorii Benedict Cumberbatch, Julianne Moore și filmul "Gone Girl", principalii câștigători ai Hollywood Film Awards

Publicat:

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, actrița americana și thrilerul "" au obținut primele recompense ale sezonului premiilor din cinema, in cadrul ceremoniei desfașurata vineri seara la .

Foto: (c) /XINHUA ARHIVA

'' (Fata disparuta), cu în rolul soțului suspectat ca și-a ucis soția, interpretata de actrița britanica , a câștigat premiul pentru cel mai bun film.


Benedict Cumberbatch a primit premiul pentru cel mai bun actor…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Fotografii cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, dupa zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși cei doi

14:26, 19.05.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați impreuna pentru prima data dupa 47 de zile de cand nu au mai fost vazuți impreuna. Recent s-a zvonit ca cei doi se afla la un pas de divorț, iar actorul s-ar fi mutat deja.Cuplul a fost fotografiat cand a ieșit in Los Angeles joi, 16 mai, dupa ce intrebarile…

Lansare. Mari nume ale sportului mondial, la filmul despre Ilie Nastase

22:30, 16.04.2024 - Filmul documentar intitulat Nasty, despre viata si cariera primului numar 1 mondial din tenis, Ilie Nastase, a fost lansat, marti, in prezenta unor nume mari ale sportului mondial precum Boris Becker, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Gheorghe Popescu sau Camelia Potec. La premiera care a avut…

Cine este Cillian Murphy, actorul care a castigat Oscarul in 2024. Multi habar nu au ca este casatorit si ca are copii

09:31, 11.03.2024 - Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc duminica, 10 martie 2024, la Dolby Theatre din Los Angeles. Marele premiu a fost adjudecat de filmul „Oppenheimer”, in regia lui Christopher Nolan. Premiul pentru cel mai bun actor a fost caștigat de Cillian Murphy, actorul irlandez in varsta de 47 de…

OSCAR2024: „Oppenheimer” a castigat premiul pentru cel mai bun film

09:01, 11.03.2024 - "Oppenheimer", filmul cu un enorm succes de casa despre cursa pentru fabricarea primei bombe atomice, a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun film, transmite Reuters.

Gala Oscar 2024. Filmul "Oppenheimer" a caștigat sapte statuete

08:10, 11.03.2024 - "Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven si Christopher Nolan, a castigat cel mai ravnit premiu la cea de-a 96-a editie a galei Premiilor Oscar, gazduita de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles.

Actorul roman Sebastian Stan pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024 | A obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare din filmul "A Different Man" (SUA)

22:10, 24.02.2024 - Actorul roman Sebastian Stan a fost premiat cu Ursul de Argint pentru rolul sau din productia "A Different Man" (SUA), in regia lui Aaron Schimberg, la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?