Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actiunile Sony au ajuns la minimul ultimilor 24 de ani

Publicat:

Sony, cel mai mare exportator japonez de electronice de consum, a inregistrat o scadere de 6,2% pe bursa de la Tokyo, ca urmare a speculatiilor privind cererea scazuta de televizoare si evolutia yenului, scrie Reuters.

Valoare de 1.413 yeni la care au ajuns este cea mai scazuta din 1987 incoace, doar anul acesta scazand cu 52%. “Profiturile exportatorilor japonezi vor fi puternic afectate de aprecierea yenului in raport cu dolarul si euro. De asemenea, cererea de televizoare a fost si ea slaba ceea ce va afecta si mai mult profitul&", a apreciat , analist…

Citeste articolul mai departe pe financiarul.com…  

Sursa articol: financiarul.com


Stiri pe aceeasi tema

Cererea scazuta de combustibili din SUA afecteaza negativ prețurile petrolului, joi

07:00, 31.05.2024 - Preturile petrolului au scazut din nou joi, dupa ce guvernul SUA a raportat o cerere slaba de combustibil in tara si o crestere surprinzatoare a stocurilor de benzina si combustibil distilat, transmite Reuters, citat de news.ro.

Surse: OPEC va publica previziuni lunare privind cererea de petrol doar la nivelul OPEC+

06:55, 10.05.2024 - Schimbarea reflecta ceea ce a devenit o cooperare de lunga durata intre membrii Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol si statele partenere, cu privire la luarea deciziilor colective privind livrarile de petrol. Secretariatul OPEC din Viena a publicat in rapoartele sale lunare o estimare a cererii…

Cum incearca Adidas sa profite de cererea mare pentru pantofii sai Samba si pantofii multicolori Gazelle

11:05, 06.05.2024 - ​Adidas isi propune sa profite de cererea mare pentru pantofii sai Samba cu trei dungi, in alb cu negru, si pantofii multicolori Gazelle si ia masuri pentru a preveni ca acestia sa devina victimele propriului lor succes, scrie Reuters.

Israelul a respins propunerile Hamas de a pune capat conflictului din Gaza

16:01, 05.05.2024 - Netanyahu a spus ca Israelul este dispus sa intrerupa luptele in Fasia Gaza pentru a asigura eliberarea ostaticilor inca detinuti de Hamas, despre care se crede ca ar fi peste 130, relateaza Reuters, citat de Agerpres."Dar, in timp ce Israelul a dat dovada de disponibilitate, Hamas ramane inradacinat…

Romania este creditata cu zece medalii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, potrivit companiei de cercetare Gracenote

13:11, 17.04.2024 - Doua de aur, trei de argint si cinci de bronz ar cuceri delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de vara de la Paris (26 iulie-11 august), conform unul clasamentul virtual publicat miercuri de compania de cercetare Nielsen Gracenote, citata de Reuters și Agerpres.Cu cele zece medalii, Romania s-ar clasa…

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Serviciul de securitate rus examineaza cererea de a ancheta implicarea Occidentului in atentatul de la Moscova

13:35, 27.03.2024 - Anchetatorii de stat din Rusia au anuntat miercuri ca vor studia cererea unor parlamentari de a investiga ceea ce acestia au numit „organizarea, finantarea si executarea de acte teroriste" impotriva Rusiei de catre Statele Unite si alte tari occidentale, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Yenul a cazut pana la minimul ultimilor 34 de ani fața de dolar

12:56, 27.03.2024 - Yenul japonez a scazut miercuri la cea mai proasta cotație a sa raportata la dolar din 1990, ajungand intr-o zona care a declanșat intervenția autoritaților de la Tokyo cu doi ani in urma, relateaza Reuters și CNBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?