Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acest VIN homemade topeşte rapid grăsimea abdominală, dacă îl bei

Publicat:

Incearca si tu acest vin incredibil de delicios, care este usor de preparat acasa. Bautura te va ajuta sa pierzi grasimea depozitata in zona abdominala si, in acelasi timp, sa reduci senzatia de foame si poftele alimentare.

Bucura-te de acest vin homemade in compania prietenilor si familiei tale sau prepara-l atunci cand organizezi petreceri sau evenimente sociale, ca parte din ritualul tau, cand urmeaza sa tii un toast.

Ingrediente:

-1 cana de struguri negri fara samburi

- 2 prune

- 1 jumatate de piersica

-1 sfert de cana cu apa

Mod…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop 6 martie 2024. Vești rele pentru mai mulți nativi

06:35, 06.03.2024 - Horoscop 6 martie 2024. Se anunța o zi productiva pentru mai mulți nativi. Pe langa sarcinile de la job, nativii vor fi nevoiți sa rezolve și mai multe probleme personale. Este necesar ca in astfel de momente sa ne amintim ca nu suntem singuri. Afla ce-ți rezerva  astrele ! Horoscop 6 martie 2024 Berbec…

Horoscop 4 martie. Zodia care se scalda in energie pozitiva. Succes pe toate planurile, mai ales financiar

07:16, 05.03.2024 - BerbecPrimești tot felul de informații despre afaceri sau bani, spun astrologii . Mintea deschisa este tot ceea ce ai nevoie acum, cu tranzitele actuale.TaurEste un moment bun sa te joci cu ideile inainte de a le pune in practica și de a acorda o atenție deosebita gandurilor care par sa vina din senin…

Horoscop 4 martie. Zodia care se scalda in energie pozitiva. Succes pe toate planurile, mai ales financiar

09:05, 04.03.2024 - BerbecPrimești tot felul de informații despre afaceri sau bani, spun astrologii . Mintea deschisa este tot ceea ce ai nevoie acum, cu tranzitele actuale.TaurEste un moment bun sa te joci cu ideile inainte de a le pune in practica și de a acorda o atenție deosebita gandurilor care par sa vina din senin…

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

„Ghețarul Apocalipsei” se topește rapid. Ce spune oamenii de știința

22:25, 27.02.2024 - Oamenii de știința s-au intors in timp pentru a reconstrui viața trecuta a „Ghețarului Apocalipsei” din Antarctica — poreclit astfel deoarece prabușirea sa ar putea provoca o creștere catastrofala a nivelului marii. Ei au descoperit ca ghețarul a inceput sa se topeasca rapid incepind cu anii '40, conform…

„Ghețarul Apocalipsei” se topește rapid. S-au gasit dovezi care arata cand a inceput totul și de ce VIDEO

13:10, 27.02.2024 - Oamenii de știința au reconstituit viața trecuta a ghețarului "Doomsday Glacier" din Antarctica, poreclit astfel deoarece prabușirea sa ar putea provoca o creștere catastrofala a nivelului marii.

Bautura care iși detoxifica organismul. Se consuma dimineața, dupa trezire

20:55, 23.02.2024 - O bautura importanta te ajuta sa-ți cureți intregul organism. Are un efect bun pentru detoxifiere, și este benefic pentru sanatatea intregului corp. Iata ce trebuie sa consumi in fiecare dimineața.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?