Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accidentul din centrul capitalei. Şoferul îşi va afla în curînd sentinţa

Publicat:

Soferul care a provocat cumplitul accident de la intersectia strazii Ismail cu bulevardul Stefan cel Mare din Capitala, soldat cu decesul a doua persoane, isi va afla in curind sentinta. Atit inculpatul, cit si rudele partilor vatamate au fost audiate, transmite publika.md. {{456262}}La urmatoarea sedinta, stabilita pentru vineri, sint planificate dezbateri judiciare, iar in aceeasi zi magistratii

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe troleibuze staționeaza in capitala

12:36, 25.04.2024 - Un accident rutier s-a produs pe strada Ismail din capitala. Circulația troleibuzelor din zona se efectueza cu dificultate, noteaza Noi.md. -Ruta nr. 17: str. Ismail - bd. Ștefan cel Mare și Sfint - bd. Negruzzi- Gara, in continuare pe traseu; -Rutele nr. 9 și 13: str. Ismail- bd. Ștefan cel Mare și…

SONDAJ CURS | Piedone defileaza in Capitala, Cirstoiu recupereaza. Alianța PSD-PNL va avea majoritate in CGMB

21:25, 03.04.2024 - Centrul de Sociologie Urbana și Regionala - CURS a realizat in perioada 26 martie - 2 aprilie, un sondaj la nivelul Capitalei. Potrivit datelor prezente de Antena 3 CNN, Cristian Popescu Piedone conduce detașat in preferințele electoratului. In privința votului politic, Alianța PSD-PNL are aproape 50%…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.


Ce parere ai despre aceasta stire?