Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accidentul din centrul capitalei: Momentul impactului, fixat de camerele video

Publicat:

Doua persoane și-au pierdut viața, iar alți patru oameni au fost transportați la spital in urma accidentului care s-a produs duminica noapte, 17 mai, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din capitala. Potrivit Poliției Capitalei, in accident au fost implicate patru vehicule. Intre timp, in spațiul public au aparut imagini cu momentul impactului violent.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Un maraton pune pe stop circulația din centrul capitalei, inclusiv in intersecții, maine: Transportul public, redirecționat

18:11, 25.05.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca duminica, 26 mai, intre orele 00:00 - 18:00, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre strada Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și strada Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor in regiunea vizata.

(video) Haos la o intersecție din centrul capitalei: Semaforul s-a stricat de aseara. Niciun agent de circulație nu a intervenit

09:10, 21.05.2024 - Haos la intersecția strazii Serghei Lazo și bulevardul Ștefan cel Mare din capitala. Traficul a fost paralizat din cauza unui semafor stricat de aseara. Problema nu a fost inlaturata nici la ziua de astazi.

Momentul in care elicopterul militar de la Tiraspol este lovit de o drona surprins de camerele de supraveghere

07:45, 18.03.2024 - Un elicopter de pe teritoriul unei unitați paramilitare din Tiraspol a fost distrus, dupa ce o drona ar fi cazut peste el. Informația a fost publicata dupa-amiaza zilei de ieri inițial de canalele de telegram din regiunea transnistreana, ulterior despre un posibil atac cu drona au scris și mai multe…

Finala Power Couple Romania, 13 martie 2024. Momentul in care finaliștii au inceput sa cedeze. Ce s-a intamplat cu Oana Matache

22:50, 13.03.2024 - Camerele de filmat au surprins momentul in care finaliștii au inceput sa cedeze in Finala Power Couple Romania, de pe 13 martie 2024. Oana Matache a fost filmata la limita puterilor, in brațele lui Radu Siffredi.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).


Ce parere ai despre aceasta stire?