Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident TRAGIC în raionul Sângerei. Pasagera a murit pe loc, iar șoferul a fugit. Poliția este pe urmele lui

Publicat:

Accident tragic in nordul Moldovei. Acesta s-a produs in s., r.Singerei in urma caruia a murit o persoana.Grupa operativa s-a deplasat la fața locului și a stabilit ca, un barbat, a.n.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un barbat a murit, iar copilul sau a fost grav ranit

18:05, 25.04.2024 - Accident cumplit pe Centura Capitalei. A fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Un barbat de 35 de ani a murit, iar copilul lui, grav ranit, a ajuns la spital dupa ce a fost resuscitat minute bune. Șoferul ar fi intors pe linie dubla continua, moment in care a fost izbit de o duba.

Maia Sandu felicita ansamblul Hecenii din Singerei: „Indemn Guvernul sa gaseasca un spațiu nou și modern, ca acești copii sa poata dansa”

16:45, 07.04.2024 - Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare adresat ansamblului de dansuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, raionul Singerei, care au reușit sa obțina Golden Buzz la „Romanii au talent”. „Indemn Guvernul și administrația publica locala din raionul Singerei sa gaseasca un spațiu nou,…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Știri Constanta: Accident rutier in apropierea canalului Dunare-Marea Neagra! Șoferul a fugit de la fata locului

15:45, 26.03.2024 - Un barbat suspectat ca nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, a fost implicat intr un eveniment rutier in judetul Constanta si a fugit de la fata locului a fost retinut preventiv pentru 30 de zile. Potrivit Biroului de informare publica si relatii cu mass media din cadrul Parchetului…

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Accident grav produs pe o strada din Targu Mureș. Un barbat de 32 de ani a murit

15:10, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Primul șofer a murit, iar celalalt

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?