Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil la schi! Un tehnician dentar din Alba Iulia a murit după ce s-a izbit de un copac

Publicat:

Un tehnician dentar din a murit in urma unui accident la schi. Acesta a ieșit de pe partie și s-a izbit de un copac, informeaza B1 TV.  avea 40 de ani și se afla in stațiunea Voineasa. Se pare ca un apel la 112 a fost inregistrat la ora 11.22. Medicul […] Post-ul Accident teribil la schi! Un tehnician dentar din a murit dupa ce s-a izbit de un copac apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

Accident infiorator pe A 10: Un autoturism, cu cinci pasageri, s-a izbit intr-un parapet

12:45, 31.03.2024 - Un autoturism a intrat, duiminica, intr-un parapet pe A10, sens Teius - Alba. In mașina se aflau cinci persoane, din care doua necesita ingrijiri medicale.„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor specifice la un accident…

Accident grav pe DN29 Botoșani-Suceava. O mașina s-a izbit de un cap de pod. Un pasager a murit pe loc

16:41, 17.03.2024 - Un autoturism in care se aflau doua persoane s-a lovit de un cap de pod duminica, pe DN 29 Botosani-Suceava, in apropierea localitatii Hutani, judetul Botosani, iar pasagerul, o femeie de 72 de ani, a decedat, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un sens.…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Accident teribil pe DN1 E60, intre localitațile Bologa și Huedin! Doi barbați au murit

09:51, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Bologa și Huedin, in urma caruia doi barbați au murit. „La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. In accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?