Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident spectaculos: Un camion care transporta un buldoexcavator s-a răsturnat pe şosea

Publicat:

TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a evitat la milimetru o masina in care erau mai multi oameni. A taiat apoi banda de pe contrasens si a ajuns intr-un sant, potrivit Romania TV.

TIR-ul a fost grav avariat, iar pasagerul a fost ranit la cap. In urma impactului, buldoexcavatorul a fost proiectat pe camp. Traficul in zona a fost ingreunat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț pe cel mai circulat drum din Romania. Un camion a lovit 6 mașini pe DN1. Traficul spre București a fost deviat

18:10, 20.05.2024 - Un accident in care au fost implicate 6 autovehicule a avut loc luni dupa-amiaza pe DN 1, la Barcanesti. Traficul in zona a fost blocat, iar polițiștii au decis sa-l devieze pe sensul catre Bucuresti.

Trafic oprit pe A3 Chetani – Campia Turzii pentru un exercitiu NATO

09:45, 13.05.2024 - Traficul rutier va fi oprit luni dupa-amiaza pe autostrada A3 Chetani – Campia Turzii pentru desfasurarea unui exercitiu NATO. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca luni, in intervalul orar 17,00 – 20,00, circulatia rutiera va fi inchisa pe autostrada A 3, tronson…

Accident spectaculos pe A1! O autocisterna cu oțet s-a rasturnat/ Foto

16:55, 11.05.2024 - O autocisterna care transporta otet si o masina cu platforma care transporta un microbuz, au fost implicate intr-un accident rutier pe autostrada A1, in apropiere de Deva, in judetul Hunedoara. Soferul autocisternei a fost dus de urgenta la spital.

Camion incarcat cu piatra, rasturnat in Galați. Doi raniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

13:40, 12.04.2024 - Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion incarcat cu piatra s-a rasturnat pe o șosea. Doua persoane, un tanar și o tanara, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

Accident grav in București. O ambulanța care transporta un pacient s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o mașina

19:10, 31.03.2024 - O autospeciala SMURD care transporta un pacient la spital s-a rasturnat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, fiind lovita de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat in ambulanta alaturi de acesta, dar si un copil aflat in autoturism au fost dusi la spital, transmite…

Un TIR cu cereale, inmatriculat in R. Moldova, s-a rasturnat pe o șosea din Iași

13:30, 28.03.2024 - Un accident rutier s-a produs joi dimineața, 28 martie, in localitatea Vulturi, comuna Popricani din Romania. Un TIR incarcat cu cereale s-a rasturnat intr-o curba, scrie presa romana . Potrivit informațiilor, autocamionul este inmatriculat in Republica Moldova.

Accident cu 6 victime, in apropiere de Falticeni: o dubița s-a rasturnat intr-o curte

10:35, 13.03.2024 - Accident cumplit, in Oniceni. Șase persoane au fost ranite, dupa ce autoutilitara in care se aflau s-a rasturnat in afara parții carosabile, intr-o curte. Trei persoane au ramas incarcerate, dar au fost scoase de salvatori dintre fiarele contorsionate. Alte trei persoane au suferit diverse rani.La fața…

Un camion ce transporta sistemul de rachete Panțir-S1 s-a rasturnat in Soci in timpul discursului lui Putin VIDEO

18:55, 29.02.2024 - Un transportor al sistemului de aparare aeriana Panțir-S1 s-a rasturnat dupa ce a virat ieșind dintr-un tunel la Soci chiar in timp ce Vladimir Putin ținea discursul anual catre națiune, relateaza Newsweek.


Ce parere ai despre aceasta stire?