Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident rutier soldat cu şase victime

Publicat:

Nerespectarea semnelor de circulatie, mai exact neacordarea de prioritate in trafic, a condus la o alta tragedie pe soseaua de centura a Alexandriei, in weekendul care a trecut. Scenariul este acelasi ca de fiecare data. Un sofer prea grabit, sau preocupat de cu totul altceva decat sofatul in momentul respectiv, nu acorda prioritate unui alt

Citeste articolul mai departe pe ziarulmara.ro…  

Sursa articol: ziarulmara.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier

09:06, 22.04.2024 - Doua persoane au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN7, la intrare in orașul Nadlac, in care au fost... The post Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Drum Național blocat: Sunt 5 victime intr-un accident rutier

15:20, 14.04.2024 - Doua autoturisme au fost implicate, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 13, in judetul Mures, primele informatii aratand ca sunt cinci persoane ranite. Traficul este blocat complet.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Bancher roman renumit, judecat pentru ucidere din culpa. A produs un accident rutier soldat cu moartea unei persoane

11:15, 18.03.2024 - Președintele uneia dintre cele mai cunoscute banci din Romania a fost trimis in judecata, pentru un accident rutier pe care l-a provocat, spun procurorii, in anul 2022. Numele lui Radu Grațian Ghețea apare pe portalul instanțelor de judecata, la Judecatoria Constanța ca fiind inculpat intr-un dosar…

Accident rutier pe drumul expres Craiova-Pitești, soldat cu patru raniți. Traficul este deviat

09:05, 11.03.2024 - Un accident rutier soldat cu patru raniți s-a petrecut luni-dimineața, 11 martie 2024, pe drumul expres Craiova-Pitești. Traficul a fost deviat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Traian Vuia, soldat cu ranirea unui motociclist. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere.

11:10, 01.03.2024 - Polițiștii efectueaza cercetari sub aspectul de vatamare corporala din culpa in cazul accidentului produs vineri dimineața pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, in urma caruia un motociclist a fost ranit.

Accident grav pe DN1 soldat cu 9 victime. Una dintre persoane a ramas incarcerata

07:50, 28.02.2024 - Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe DN 1, in judetul Prahova, fiind implicate doua masini cu noua persoane.”Accident rutier in comuna Paulesti, pe DN 1, sens giratoriu. In evenimentul rutier sunt implicate 2 autoturisme si cei 9 ocupanti ai acestora. O persoana, in stare de constienta, se afla…

Valcea: Accident rutier soldat cu o victima in Ladești

20:15, 26.02.2024 - Un accident rutier s-a petrecut, in aceasta dupa amiaza, in localitatea valceana Ladești, in urma caruia un barbat a fost ranit. Polițiștii din Horezu au fost sesizați despre evenimentul rutier. Un barbat de 65 ani, din localitatea Copaceni, conducea un autoturism pe DN 65 C, in localitatea Ladești.…


Ce parere ai despre aceasta stire?