Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident Muntenegru. Ponta îl atacă pe Băsescu în legătura cu ora la care a aflat de accident

Publicat:

îl acuza pe președintele ca minte atunci când susține ca știa înca de la ora 19.00 de producerea accidentului din Muntenegru. Ponta spune ca nici autoritațile muntenegrene nu știau ce s-a întâmplat la ora respectiva.

"Va minte. Da, va minte. Nu stia, pentru simplul motiv ca la acea ora, daca nu ma însel, nu stiau nici autoritatile din Muntenegru", a raspuns Ponta unei întrebari în legatura cu producerea accidentului din Muntenegru, potrivit Mediafax.

Basescu a declarat, joi seara, ca el a aflat…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Eclipsa totala de Soare, la momentul de maxim

21:15, 08.04.2024 - Milioane de oameni din America de Nord admira eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care starneste mereu uimire, dar care reprezinta si o oportunitate stiintifica si economica. In Statele Unite, peste 30 de milioane de persoane traiesc in zona in care eclipsa totala va fi vizibila timp de cateva…

Ultima ora: Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, reținute in Tadjikistan

13:50, 29.03.2024 - Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atacului terorist de la Moscova, au fost reținute in Tadjikistan. Anterior, patru barbați, toți identificați ca fiind cetațeni ai Tadjikistanului, au fost arestați și acuzați in Rusia de comiterea atacului, informeaza Mediafax. Autoritațile din Tadjikistan…

Cristian Popescu Piedone il ataca pe Catalin Cirstoiu, finul lui Basescu: Finu' e actor de impumut, in scurt-metrajul mut!

13:15, 20.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL la Primaria Capitalei, spune ca medicul Catalin Cirstoiu, candidatul coaliției in cursa pentru Primaria București e un actor de figurație, fara prea mulți fani. Piedone face aluzie și la faptul ca medicul e finul lui Traian Basescu. Iata atacul postat de…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Rusia il acuza pe Zelenski ca minte in legatura cu numarul militarilor ucraineni ucisi in razboi

11:15, 26.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, il acuza pe Volodimir Zelenski ca „minte” atunci cand vorbeste despre 31.000 de militari ucraineni ucisi in lupta in ultimii doi ani de razboi.

Doua romance care locuiau in blocul din Valencia distrus de un incendiu puternic sunt de negasit

09:51, 26.02.2024 - Doua romance care locuiau in blocul din Valencia unde joi seara a izbucnit un puternic incendi u sunt de negasit, conform administratorului cladirii. Doua romance, mama și fiica, date disparute dupa uriașul incendiu care a mistuit un bloc in Valencia, spun administratorii imobilului. Reprezentantii…


Ce parere ai despre aceasta stire?