Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT MORTAL. Un POLIȚIST de 22 de ani A MURIT pe loc!

Publicat:

Un polițist în vârsta de numai 22 de ani, și-a pierdut viața, astazi, în urma unui grav accident rutier provocat chiar de el.

Tânarul a pierdut controlul direcției mașinii pe care o conducea, a patruns pe contrasens și a intrat în plin într-un TIR. Totul s-a petrecut pe E85, în zona localitații Pufești.

El se afla în mașina personala și venea de la o instruire care a avut loc în Adjud, potrivit România TV.

"Polițistul venea de la Adjud, de la o ședința la Poliția Municipiului și era îmbracat civil. Șoferul de pe…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident cumplit in Romania: soferul unui autobuz a lovit trei femei pe trecerea de pietoni!

15:20, 20.04.2024 - Șoferul unui autobuz din Galați a a lovit trei femei care traversau pe trecere, una dintre acestea fiind preluata de ambulanța. Una dintre victime a ajuns in stare grava la spital. Potrivit IPJ Galați, sambata, 20 aprilie 2024, la ora 10:56, polițiștii au fost anunțați telefonic, prin apel la 112, cu…

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

VIDEO | Accident grav intre doua autoturisme: Unul dintre vehicule a lovit o femeie, iar un altul a fost proiectat in curtea bisericii

11:30, 09.03.2024 - Accident cu doua victime pe șoseaua Nicolina din Iași!  Un autoturism s-a rasturnat și a ajuns in curtea Bisericii „Inalțarea Domnului” din capatul cartierului CUG, iar un altul a lovit o femeie aflata pe trecerea de pietoni. Conform publicației locale ”BZI” cauza incidentului auto este virajul interzis…

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?