Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident intre doua autocare pline cu pasageri, la Timisoara

Publicat:

Accident de circulatie, vineri dimineata, la intersectia cu bulevardul Cetatii din Timisoara. Doua autocare pline ochi cu calatori s-au ciocnit dupa ce soferul unuia dintre ele a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Moment istoric pe Bega. Prima cursa dupa 1988 intre Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns dupa trei ore

13:40, 27.04.2024 - In localitatea timișeana Otelec a ajuns, sambata, 27 august, pe langa vaporașul plecat din Timișoara, și un vapor din Serbia, care a transportat o echipa de bucatari la Concursul internațional de gastronomie din comuna.

Accident la urcarea pe autostrada, in urma caruia un motociclist a fost ranit

14:45, 21.04.2024 - Duminica, in jur de ora 14:00, a avut loc un accident rutier, chiar la urcare pe autostrada, pe DN69, la ieșirea din Arad spre Timișoara.... The post Accident la urcarea pe autostrada, in urma caruia un motociclist a fost ranit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

Primii in Air Schengen. ”Atatea momente istorice. Aiurea!”

06:30, 01.04.2024 - Romania a intrat in Schengen cu granițele aeriene și maritime. Festivismul  i-a cam deranjat  insa pe pasageri. Primii sosiți pe aeroportul din Otopeni au fost intampinați cu bannere și baloane colorate. O parte veneau chiar de la Viena, capitala țarii care ne impiedica sa intram in Schengen cu drepturi…

Accident grav in aceasta dimineața la Timișoara

02:01, 16.03.2024 - Accident grav in aceasta dimineața la Timișoara. Un barbat in varsta de 33 de ani a condus un autoturism pe strada Cloșca, iar la un moment dat in urma efectuarii virajului la stanga inspre strada Munteniei a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de catre o femeie in varsta de 37 de ani, care…

VIDEO. Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

17:06, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 37 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de peste 2.36 la mie. Mai mult, barbatul a aprovocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.


Ce parere ai despre aceasta stire?