Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident in Marasti. Soferii se plang de "vizibilitate zero" din pricina masinilor parcate pe trotuar FOTO

Publicat:

Accident in Marasti. Soferii se plang de "vizibilitate zero" din pricina masinilor parcate pe trotuar FOTO Doua masini au fost implicate, miercuri, intr-un accident de circulatie petrecut pe Gorunului din Scortarilor din cartierul clujean Marasti. O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit martorilor, soferul autoturismului Skoda nu s-a asigurat pe un drum fara prioritate si a intrat în BMW-ul care circula regulamentar. Soferii se plâng ca vizibilitatea pe strada în cauza este zero din cauza masinilor parcate pe trotuar si a oglinzilor montate necorespunzator. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

BENEFICIILE AFINELOR Tratamentul cu afine este eficient in diaree pentru ca distruge germenii patogeni

15:01, 17.05.2024 - Statisticile arata ca milioane de persoane sufera anual de infecții intestinale și alte forme de diaree. Mortalitatea la nivel mondial din cauza afecțiunilor diareice este de peste doua milioane persoane pe an. The post BENEFICIILE AFINELOR Tratamentul cu afine este eficient in diaree pentru ca distruge…

Accident cu trei mașini implicate! Un șofer a intrat cu mașina direct intr-o sala de jocuri!

20:45, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi in cartierul Maraști din Cluj-Napoca, fiind implicate trei autoturisme. Din primele informații, se pare ca in urma impactului, o autoutilitara a fost proiectata in peretele unei sali de jocuri de pe strada Fabricii. Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Accident rutier in Maraști. O duba a intrat intr-o sala de jocuri de noroc. Mai multe autoturisme implicate.

15:45, 12.04.2024 - Un accident in care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri, in sensul giratoriu de pe strada Aurel Vlaicu. O dubița a intrat pe zona pietonala și s-a oprit in peretele unei sali de jocuri.

O femeie a ajuns sa faca transplant de ficat dupa ce a luat paracetamol dupa ureche

09:25, 03.04.2024 - Florentina se afla acasa cu copii sau, atunci cand i s-a facut foarte rau și a fost dusa de urgența la spital. Totul s-a intamplat dupa ce aceasta crezut ca este racit și a luat doze foarte mari de paracetamol, dupa ureche. Femeia nu știa insa ca are hepatita B, iar ficatul sau era foarte afectat. Astfel,…

ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie

10:41, 20.03.2024 - Cu o viteza semnificativa, mașina a doborat un stalp de iluminat și a rupt mai multe banci, pana cand s-a oprit in cladirea primariei. The post ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav pe Bulevardul Simion Barnuțiu

09:30, 13.03.2024 - Accident grav pe Bulevardul Simion Barnuțiu. O femeie, in varsta de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersecția cu bulevardul Simion Barnuțiu a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, in varsta de...

FOTO – Accident in Maraști, autoturism cazut de pe pod

12:55, 07.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin, joi dimineața, la un accident rutier petrecut pe podul de pe strada Aurel Vlaicu, in apropiere depoului de troleibuze. La fața acționeaza doua autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD, unde au gasit un autoturism cazut de pe pod…

Fiul lui Eduard Novak, implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani / FOTO

14:20, 25.02.2024 - Momente de panica pentru Eduard Novak, asta pentru ca fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani. Mesajul postat de fostul ministru al Sportului pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?