Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Braşov. Un motociclist, la spital după ce a fost lovit de o maşină

Publicat:

Un motocilist a ajuns la spital dupa ce a fost luat in plin de o masina. Motocilistul care circula cu viteza a fost lovit de un sofer chiar la intrarea in oras. Barbatul a virat brusc la stanga, fara sa se asigure.

Un echipaj SMURD i-a acordat ingrijiri medicale pe caldaram, iar, ulterior, a fost transportat la spital. Din fericire, ranile nu ii pun in pericol viata.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Accident grav in Deva. Un motociclist, lovit de o mașina care nu i-a acordat prioritate

08:31, 29.05.2024 - Un accident grav s-a produs in Deva, unde un tanar motociclist a fost lovit de o mașina care nu i-a acordat prioritate. Acesta a fost aruncat in aer, peste mașina care l-a lovit. Un tanar de 24 de ani a murit, marti, in urma unui grav accident rutier care s-a produs in municipiul Deva. El […] The post…

Accident grav langa Timișoara – motociclist de 16 ani, lovit de mașina

12:00, 17.05.2024 - O femeie in varsta de 42 de ani a condus un autoturism pe strada Budapesta din localitatea Dumbravița iar la un moment dat, la intersecție cu strada Conac ar fi intrat in coliziune cu un motociclu, condus de un tanar in varsta de 16 ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in…

Motociclist de 16 ani la spital dupa ce a fost lovit de mașina, in Dumbravița

10:11, 17.05.2024 - Accident de circulație, vineri dimineața, la Dumbravița. Un tanar de 16 ani a fost ranit dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce circula pe un motociclu. A fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un tanar motociclist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o mașina in zona stadionului din Timișoara

13:10, 14.05.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit și a ajuns la spital dupa ce o mașina a dat peste el, in apropiere de Stadionul Dan Paltinișanu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital

19:15, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre un motociclist și o mașina. Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Șimand... The post Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident grav la Timișoara – motociclist lovit in plin de o mașina

18:25, 12.03.2024 - Un barbat, in varsta de 71 de ani, a condus un autoturism pe strada Ovidiu Balea din Timișoara, dinspre Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga pe strada Mesteacanului și a intrat in coliziune cu un motociclu care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus…

Stoina: A lovit mai mulți copaci și s-a rasturnat cu mașina

15:55, 10.03.2024 - Un tanar de 19 a ajuns ieri la spital in urma unui accident produs pe raza comunei Stoina, Gorj. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul ca in timp ce un tanar de 19 ani, ani, din comuna Stejari, conducea un autoturism, pe DN 6 B, din direcția Crușeț catre Stoina, ar…


Ce parere ai despre aceasta stire?