Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT GRAV lângă Cojușna - un bărbat a fost lovit de un maxi-taxi de pe ruta 103

Publicat:

Un barbat de aproximativ 50 de ani a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de un microbuz de pe linia 103, care nu era pe ruta. Tragedia a avut loc, noaptea trecuta, pe soseaua Strașeni - Chișinau, în apropiere de localitatea Cojușna.

Șoferul, care venea din orașul Strașeni, a refuzat sa faca declarații în fața camerei de luat vederi. Acesta a declarat însa anchetatorilor ca circula cu viteza de 70 kilometri pe ora și nu a observat pietonul, care i-a aparut brusc în fața.

Potrivit poliției, victima traversa strada neregulamentar. Pe numele conducatorului…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Un fotbalist de 21 de ani, mort intr-un grav accident rutier

08:20, 04.05.2024 - Un fotbalist de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav raniți, dupa un accident rutier in localitatea Baița. intre o motocicleta și o mașina in localitatea Baița. Tragedia a fost provocata de un șofer de 23 de ani, care a pierdut controlul volanului intr-o curba in apropiere de…

Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion

09:06, 20.04.2024 - Accident mortal. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca pe DN 79, localitatea Șimand, județul Arad, un pieton a fost lovit mortal... The post Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion appeared first on Special…

Barbat pe moped, lovit de o masina la Podari

18:45, 15.04.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat luni seara cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56, in localitatea Podari. Politistii au stabilit ca in accident au fost implicate doua autovehicule: un autoturism condus de un tanar de 19 ani și un moped condus de un barbat de 28…

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Un barbat din Foraști care s-a urcat baut la volan și-a pus soția sa-l salveze dupa ce a omorat un pieton

17:26, 14.02.2024 - Un barbat de 39 de ani din Foraști care s-a urcat baut la volan și-a pus soția sa-l salveze dupa ce a omorat un pieton. Tragedia s-a petrecut marți, 13 februarie in satul Boura. Șoferul mergea spre casa iar la un moment dat la intersecția unor strazi a lovit mortal un pieton de 42 de […] The post Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?