Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav: Doi oameni au murit, iar cinci au fost răniţi

Publicat:

Accident rutier grav in judetul Buzau din Romania. Doi oameni au murit, iar cinci au fost raniti dupa ce trei masini s-au ciocnit violent. Victimele au suferit diverse traumatisme si au fost duse de urgenta la spital. Traficul in zona a fost restrictionat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu trei autoturisme și o cisterna, in Covasna. Doi oameni, raniți

10:15, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Ultima ora: Un om a murit și trei sunt raniți grav pe A2: București - Constanța

17:15, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane, un accident a avut loc pe autostrada…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?