Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu 6 victime pe Șoseaua Europeana

Publicat:

In acest moment, traficul este blocat pe DN2E85, in afara municipiului Buzau, inspre Ploiești. Din primele date, este vorba despre un accident rutier soldat cu șase victime. Revenim cu amanunte!

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe „Drumul morții” | Sunt doua victime

14:16, 23.03.2024 - Traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, in localitatea Poșta Calnau, din cauza unui accident rutier. Din primele date de la fața locului, ar fi vorba de o coliziune intre doua autovehicule. La acest moment, doua persoane sunt evaluate medical. Revenim cu detalii.

Impact teribil langa o benzinarie intre o cisterna și doua autoturisme. Patru raniți, duși de urgența la spital

17:10, 21.03.2024 - Articolul Impact teribil langa o benzinarie intre o cisterna și doua autoturisme. Patru raniți, duși de urgența la spital se poate citi integral pe Stiri de Buzau . UPDATE In urma accidentului rutier produs la iesire din municipiul Buzau spre Ploiesti, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 4 victime,…

Trafic blocat la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:10, 21.03.2024 - Accident grav, produs in urma cu putin timp, la iesire din Buzau spre Ploiesti, la coborarea de pe pasarela Nehoiu, in apropiere de benzinaria din zona. Traficul este blocat. O autocisterna si doua autoturisme au fost implicate in eveniment. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei…

Accident grav la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:05, 21.03.2024 - Accident grav, produs in aceasta dupa-amiaza, la iesire din Buzau spre Ploiesti. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei autovehicule, doua persoane ar fi incarcerate.” , anunta IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident cu trei victime pe Calea Eroilor

14:30, 03.03.2024 - La ora redactarii acestei știri, traficul se desfașoara dirijat pe Calea Eroilor din municipiul Buzau, din cauza unui accident rutier. Surse de la fața locului transmit ca in eveniment sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu amanunte.

RAZVAD: Accident rutier cu victime multiple. Cea mai mica are cinci ani

07:05, 26.02.2024 - Ieri, 25 februarie a.c., in jurul orei 11:05, pompierii și polițiștii dambovițeni au intervenit in cazul unui accident rutier petrecut pe Drumul Național 72, pe raza localitații Razvad. Din primele cercetari s-ar parea ca un șofer in varsta de 46 de ani din Doicești care se deplasa pe direcția Ploiești…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?