Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Petrica, alungată cu toporul de acasă! Fosta soacră face acuzații grave împotriva lui Ionuț: „Ai lăsat copilul flămând...” / VIDEO

Publicat:

Dupa ce Ionuț se plangea ca nu și-a mai vazut fetița pentru ca fosta lui partenera a decis sa il paraseasca, mama tinerei face acuzații foarte grave impotriva barbatului, dar și a parinților lui. Petrica ar fi fost alungata de acasa cu toporul. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații grave: Un barbat a murit dupa ce a stat insetat si flamand 12 ore la UPU

14:56, 29.05.2024 - Acuzatii grave la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi. Un barbat ar fi stat 12 ore la Unitatea de Primiri Urgente si abia dupa ce a intrat in coma ar fi fost preluat de medici. Cateva ore mai tarziu barbatul a murit iar familia lui vrea acum sa depuna plangere.

Acces Direct. Un artist cunoscut și-ar fi neglijat copilul, dupa ce s-ar fi recasatorit cu o alta cantareața. Mama baiatului, apel disperat: ”Nici macar...” / VIDEO

17:06, 30.04.2024 - Acuzații grave la adresa unui artist cunoscut! Fosta lui soție a declarat ca și-a uitat copilul, dupa ce s-a recasatorit cu o alta cantareața cunoscuta. Femeia este disperata și a spus ca nu primește sprijin pentru copil din partea lui nici financiar, nici emoțional. Iata cum a reacționat actuala soție…

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Acces Direct. Fiica Marianei, ademenita de un cult religios? Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma: „Escroci!” / VIDEO

17:40, 20.03.2024 - Mariana, o femeie in varsta de 46 de ani din București, acuza ca fiica ei a fost ademenita de un cult religios. Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma! Iata ce a declarat aceasta la Acces Direct de la Antena Stars!

Acces Direct. Acuzații șoc impotriva soacrei. Daniela nu-și poate vedea copilul de șase luni! ”L-a rapit” / VIDEO

17:45, 13.03.2024 - Daniela și iubitul ei trec prin momente grele, dupa ce bunica nu-i lasa sa-și ia copilul acasa. Femeia susține ca bebelușul este mai bine ingrijit la Buzau, iar parinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.

Acces Direct. Iosif, acuzații grave la adresa partenerei cu care a fost impreuna 15 ani. De ce susține ca a fost escrocat de iubita / VIDEO

17:41, 07.03.2024 - Iosif și-a pierdut soția cu care a fost impreuna 30 de ani și și-a refacut viața cu o alta femeie. Cei doi au fost impreuna 15 ani, dar in prezent o acuza ca a profitat de el și ca, de fapt, l-ar fi escrocat.


Ce parere ai despre aceasta stire?