Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Oana Zăvoranu, adevărul despre bărbatul care a amenințat-o cu un cuțit, la munte: ”Pe Facebook își spune vagabond”

Publicat:

Și-a luat soțul și mai mulți prieteni și au plecat intr-o vacanța de neuitat, la munte, insa lucrurile au luat o intorsatura la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Bruneta a ajuns sa fie amenințata cu un cuțit, ziua in amiaza mare, de catre un individ, care a recunoscut-o imediat și i-a adresat replici destul de dure.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu a cerut ajutor financiar. Anunțul facut de actrița: „M-am hotarat sa fac ceea ce știu cel mai bine”

16:50, 16.06.2024 - Oana Zavoranu iși calca pe orgoliu și cere ajutor financiar pentru proiectele sale cinematografice. Actrița a dat mai multe detalii despre ceea ce vrea sa faca in viitorul apropiat.Oana Zavoranu a facut un pas surprinzator și și-a calcat pe orgoliu, cerand ajutor financiar pentru a pune bazele unor…

De unde poate obține Romania un munte de bani in loc sa creasca taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”

16:25, 29.05.2024 - Romania nu reușește sa-și țina in frau cheltuielile, iar deficitul crește de la o luna la alta spre cote amețitoare. Analistul economic Adrian Negrescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, cum ar putea fi rezolvata problema, fara sa mai fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

Cauza prabușirii elicopterului președintelui din Iran. A luat foc dupa coliziunea cu un munte

12:21, 24.05.2024 - B1.ro Elicopterul in care se afla defunctul președintele al Iranului, Ebrahim Raisi, s-a prabușit dupa ce s-a ciocnit de un munte, arata un raport al Statului Major al Forțelor Armate Iraniene. Elicopterul nu prezinta urme de gloanțe Corpul elicopterului nu prezinta semne de deterioare care sa provina…

Xtra Night Show. De ce și-a concediat Oana Zavoranu avocatul chiar in sala de judecata. Ce spune vedeta: "S-a fofilat..." / VIDEO

23:00, 20.05.2024 - Momente dramatice astazi, la tribunal, unde a avut loc o noua infațișare in unul dintre procesele pe care le are Oana Zavoranu. Bruneta a decis sa iși concedieze avocatul in sala de judecata. Care a fost motivul. 

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu, chemata la Curtea de Apel București! Bruneta a fost insoțita de Alex Ashraf: ”Dumnezeu nu doarme” / VIDEO

14:45, 17.05.2024 - Oana Zavoranu a ajuns, din nou, la Curtea de Apel București! A venit insoțita de Alex Ashraf și au plecat amandoi cu zambetul pe buze! Iata ce mesaj a transmis bruneta, dupa ce a fost informata ca partea civila din dosarul in care este implicata a devenit inculpat.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Soțul Maricicai, adevarul despre episodul de infidelitate dintre ea și verișorul lui: „Unde ai fost alaltaseara?”. Femeia ar mai fi plecat de acasa

18:10, 12.04.2024 - Mielu, soțul Maricicai, are o alta versiune a poveștii fața de partenera lui, asta dupa ce a surprins-o pe ea impreuna cu verișorul lui. Femeia se apara, in continuare, și spune ca nu este nimic adevarat și ca de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea.

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.


Ce parere ai despre aceasta stire?