Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Moarte bizară pentru doi tineri! Au decedat chiar înainte de nuntă. Părinții vor să afle adevărul: ”Se mușamalizează”

Publicat:

Doi tineri au murit inainte de nunta și au lasat un copil singur. Bogdan a stat mai mult timp in spital, dupa ce a ars in urma atingerii unui curent de inalta tensiune iar, un an mai tarziu, iubita s-a stins din viața, fiind diagnosticata cu leucemie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tanarul șofer care a fost implicat in tragicul accident din Timișoara, unde o fata de 17 ani a decedat, noi declarații. Ce relație avea, de fapt, cu tanara: "Nu eram..." / VIDEO

18:01, 14.05.2024 - Ieri, pe data de 13 mai, un tragic accident de circulație a avut loc pe o șosea din Timișoara. Alexandra, o fata in varsta de 17 ani și-a pierdut viața, dupa ce mașina in care se afla, și care era condusa de un tanar care abia iși luase permisul de conducere, s-a rasturnat. In ediția din aceasta seara…

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Unde l-au dus colegii pe barbatul decedat

19:00, 23.04.2024 - Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Constantin, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost gasit decedat de catre colegii lui de munca. Iata unde l-au dus aceștia pe barbatul care s-a stins din viața!

Moarte sinistra: o femeie a decedat dupa ce a folosit unguent cu plumb pentru hemoroizi

20:15, 17.04.2024 - O femeie a murit otravita cu plumb dupa ce a folosit un unguent pentru hemoroizi. Autoritațile sanitare avertizeaza populația cu privire la un unguent vietnamez pentru hemoroizi care conține o "cantitate extrem de periculoasa" de plumb.

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Doi parinți vor sa afle cum a sfarșit fiul lor. De ce cred ca a decedat in condiții suspecte / VIDEO

19:11, 29.02.2024 - Lucian a murit in urma cu o luna. Parinții lui, Mariana și Gica, susțin ca s-ar fi intamplat ceva, de fapt, in ziua in care tanarul a fost gasit decedat. Li s-a spus ca a cazut din picioare, dar familia spune ca nu avea probleme de sanatate.

Acces Direct. Moarte suspecta. Mioara și-a pierdut soțul in urma cu doua luni. De ce nu crede ca barbatul a murit in somn / VIDEO

20:15, 28.02.2024 - Soțul Mioarei ar fi murit in condiții suspecte. A plecat la munca in strainatate, cu gandul sa asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gasit decedat in hainele de munca. Femeia crede ca, de fapt, s-ar fi intamplat ceva imediat dupa ce a ajuns in strainatate.

Moarte invaluita in mister. De ce ar fi decedat Mile Povan, interpretul de muzica populara gasit fara suflare in propria locuința, la 32 de ani / FOTO

20:30, 27.02.2024 - Fanii muzicii populare trec printr-un adevarat coșmar. Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara de la noi, și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan. Iata de ce ar fi decedat artistul gasit fara suflare in propria…


Ce parere ai despre aceasta stire?